Tänään nuoriso-osasto harkkasi takaa-leikkauksia..

ToTo ensin, eikä se kyllä aluksi lukenut mun leikkausta yhtään, kääntyi ihan minne sattuu ja oli aina yhtä onnellisen oloinen:)

Aikamme treenattuamme alkoi ihan lukemaan ohjaustakin ja sitten ne leikkaukset olikin aikas makeet, mutta niitä pitäisi kyllä jaksaa treenata PALJON enemmän!!!

Pepsi oli ihan SUPER, se lukee mua kuin avointa kirjaa:) Ihan pikku pikku ongelma muodostuu vaan siitä, että kun kerran olen leikannut vaikkapa oikealle, sen jälkeen mennään aina oikealle, tämä siis Pepsin ihan oma logiikka.

Ilman hyppyjä treenattiin sylkkäriä, poikkaria ja kisapalkkausta tokoon, nyt nämä kaikki onnistuivat Pepsin kanssa hienosti, eli näitä voisi nyt tehdä ilman hyppyä.

Pujottelussa oli teemana avokki, Pepsi haki hienosti aloitukset itse ja taipui loistavasti pujottelemaan jyrkästäkin avokista, hyvä hyvä!!

Tokossa tehtiin vain kaukoja, Jatsi omaa settiään ja nuoriso I-S, molemmat tekee tämän hienoiten kun olen kyykyssä edessä, kun nousen seisomaan Peps peruuttaa ja Toope laittaa painon eteen (jolloin seuraava asento ei onnistu oikein), tekisivät nyt edes saman virheen niin olisi korjaaminenkin helpompaa..