23.2

Jatsin treenit nopeat&upeat

ToTo sen sijaan aiheuttaa taas harmaita hiuksia..
..huomenna on tokoryhmällä harkkakisat, joten päätin kokeilla alokasluokan liikkeet..

..pääsimme luoksetuloon asti kunnialla, mutta sitten liikkeestä seisomisessa Toope arveli tämänkin olevan liikkeestä makaaminen ja tarjosi sitä sitkeästi, seuraavaksi mukaan tuli ennakointi ja loppuviimeksi unohtui seuraaminenkin ja treenit huipentuivat siihen, että tämä pieni dracula-pentu hyökkäsi taas mun kimppuuni!! Miten mukavaa tämä pennun kanssa treenaaminen onkaan..

Lopputreeni meni sitten -unohtuneiden- asioiden vahvistamiseen (seuraaminen & seisominen) ja saatiin lukuisa määrä onnistuneita toistoja.

Iltatreeninä oli sitten pakko kokeilla sujuuko mikään päivällistä paremmin ja onneksi sujui, eikä ohjaajakaan saanut hammasta..

Tyhmä minä päädyin sitten vielä ottamaan kaukoja sisällä.. no, tästä selvittiin ilman isompaa taistelua tai verenvuodatusta, mutta kyllä tämäkin liikkeen kuntoon saamiseksi saa töitä tehdä ja paljon

24.2

Meidän treeniryhmällä oli siis tänään epäviralliset kisat, ToTon ensimmäiset kisat siis..

Tehtiin alo-liikkeet kisamaisesti, paitsi p.olo oli lyhyempänä versiona ja liikkeestä seisomisen palkkasin stopista enkä ottanut loppu-osaa, muutenkin palkkailin reilusti koska tärkeintähän tässä iässä ja osaamisvaiheessa on fiilis !!!

25.2

Tänään treenattiin sitten ruutua ja Jatsi aloitti..
Tehtiin kaikki versiot ja kaikesta palkaten, hauskaa oli ja vauhtia riitti !!

ToTo hämmästytti minut taas kerran (moneskohan kerta se oli) osaamalla ruudun kuten Jatsi, loppu-osaa en ole vielä yhdistänyt lähetykseen, eli se sentään otettiin erillisenä mutta muuten pojat treenasivat lähes identtiset ruutu-treenit !!

Toopen paikallaaoloihin on nyt lisätty ohijuokseva koira (ihan melkoisen varmasti siellä kisoissakin mun tuurilla koirat taas sinkoilee, kisoissa siis sitten joskus..), eli Jatsi on juoksennellut Toopen ohi sivusta, edestä ja takaa sen ollessa paikallaanmakuussa ja arvatkaas mitä, hyvin pysyy !!

ToTo suoriutui kisoistaan oikein hienosti, keskittyi ja teki hienosti, mikä hienointa se ei edes hyökännyt mun kimppuuni, eli ollaan molemmat ehjiä ja toisiimme tosi tyytyväisiä!!

26.2

Ekana otettiin sisällä kaukoja, Jatsilla korvat mukana ja loistavasti peruutteli asentoja..
ToTo osasi myös kaukot, nyt aloitettiin yksittäisten asentojen muistuksella ja vimppana otettiin sarjoja, Toto-tohina teki hienosti..

Varsinaisissa treeneissä Jatsi otti seuraamisen, idarin ja luoksetuloja, 2 ekaa liikettä liikkeenomaisesti vasta lopussa palkaten, luoksetulo kaikesta palkaten.

ToTo aloitti noudolla, jätettiin kapula pihan toiseen päähän ja siirryttiin itse toiseen, tämä muutamalla toistolla, hienot & vauhdikkaat noudot. Luoksetulo myös pihan matkalla ja päätteeksi parit stopitkin siinä matkalla. Stoppeja tuli vahvistettua myös hypyllä ja liikkeellä seisomisella. Kolmas päivä peräkkäin kun dracula ei ole hyökännyt, onkohan tämä nyt hyvä vai huono juttu..

27.2

ToTo tänään 8 kk, paino 17 kg, korkeus 54 cm

Synttäreitä juhlittiin treenaamalla ruutua, ekana pari kertaa pallo ruudun takana, tämä meni hienosti eli ei käyttänyt silmää, jee.. Sitten muutama stoppi läheltä ja muutama täydeltä matkalta, nyt kääntyy hienosti ruudussa, eli vaikka kääntyisi väärään suuntaan on sisällä, stopit siis parantuneet hurjasti. Sitten otettiin vielä ruutu ihan liikkeenäkin, tässä ei vielä osaa tulla seuramaan vaan tulee hienosti sivulle (tai vähän ohi, ellei jarrut pidä) ja näyttää tosi hämmästyneeltä, tätä voisi treenailla ihan erikseen vaikka pellolla. Lopuksi vielä muutama läpijuoksutus.

Otettiin vielä luoksetulon seisominen pariin otteeseen, tästä palkaten ja loppuun suora luoksetulo. Hienot treenit Toopelta..

28.2

Jatsi treenasi ekana, tänään vuorossa noudot. Päätin nyt muuttaa liikejärjestystä, onhan se kisoissakin välillä eri tavoin..
Ekana ohjattu ja tunnari palkatta, sitten hyppy pienellä M&M-metskulla, kaikki noudot ihan superit !! Sitten liikkeet palkalla, ekana hyppy, sitten ohjattu ja vimppana tunnari, jossa on kyllä nyt vauhtia niin, että heikottaa, mutta upeaa rauhallista työskentelyä kapuloilla, joten ollaan kaiketi siinä ihanne-tilassa just nyt, ohjaajan tehtäväksi jää sitten pitää tämä tila stabiilina..

Japsu kävi eilen hurjastelemassa myös yhden ev-agistartin, en tiedä olisiko voinut huonommin edes mennä.. Ohjaajalta puuttui ohjaus kokonaan ja Japsu sinkoili sinne tänne, kaiken huipennukseksi tuli vielä kepeiltä kesken pois, voi meitä..

Mutta sitten ne Pentuliinon treenit..
Aloitettiin ylempien luokkien sivu-askeleilla, menivät hienosti vaikka peruuttamisessa voisi olla aavistuksen vähemmän intoa mukana.. Sitten hyppynouto alle ennen varsinaista treeniä joka tänään siis ohjattu nouto. Tätä ei olla otettu muutamaan kuukauteen ja aloitettiin siten että kapula aika lähellä ja liike alkoi vasta merkiltä. Sitten muutamia toistoja ja kapula jo oikeisiin mittasuhteisiin (ekaa kertaa muuten). Sitten otettiin muutama merkille lähetys ja päätin sitten kokeilla ohjattua myös merkin kautta lähettäen ja se on siinä, hieno merkki ja hieno nouto, tosi taitava Pentuliino !!