Lähdettiin tänään toko-treeneihin hyvissä ajoin, jotta ehtisin ottamaan alle Jappan kanssa agia, kun ne ekat kolmosen kisat on oikeesti viikon päästä..

Jatsi teki pari radan pätkää, jotka siis ihan tosi huiput. Ihan kun ei olisi taukoa ollutkaan.. Loppuun vielä muutama kontaktilta palkkaus ja kokeiltiin myös uutta rengasta sekä pöytää pitkästä aikaa, pöytä ehkä se heikoin lenkki..

ToTon vuoro sitten, tänään ohjelmassa häiriötreeniä. Ekana seuraamista jossa porukka häiriköi ja ihan kunnolla, ekalla yrityksellä en auttanut Topoa tarpeeksi, joten häiriintyi, toisella olin itse paremmin mukana ja tämä menikin ihan kivasti..

Tätä ennen oli tietysti p.olo, jossa 4 minsaa piilossa (tosin kurkin sieltä jonkinkin verran), evl-käskytyksellä ja häiriöllä, no näitä ei oltu vielä koskaan otettu, eli vähän treenattavaa lisää.. Eikä se pääkään pysynyt..

Sitten liikkeenä ruutu, tämä olisi pitänyt jättää ottamatta, koska on aivan kesken vielä, tyhmänä otin, eikä ollut hyvä tai sellainen mitä haluan, vaikka kisoissa tuosta olisi voinut saada vaikka 10..

Japula sai myös ottaa ruudun, tämä tosi hieno !!

Lopuksi Toopelle häiriökuja yhdistettynä luoksetuloon, tätä Toope ei tajunnut yhtään ja suutahdin sille kun hengaili siellä ties missä..
..treenien jälkeen käytiin uimassa ja lenkillä, osuttiin kentälle ja otin sitten vielä luoksetulon, että saatiin molemmat nollattua aikaisempi luoksetulo.