Jatsin kanssa tänään SUPER-TREENIT !!! Aloitettiin seuraamisella, tehtiin ihan kohtalainen pätkä sisältäen kaikkea muuta paitsi juoksua.Sitten muutama luoksetulon loppuosa sekä siivekkeen kierrolla kaikki luoksetulon variaatiot.

Ohjatussa molemmat puolet + kerran palkka merkiltä. Lopuksi kaukojen eka nousu ylipitkältä matkalta, tästä pallopalkka ja sen jälkeen palloiltiin pitkään ja hartaasti. Jatsi oli niin pätevä ettei tottakaan, silmät loistivat kuin 2 tähteä ja sen koko naama hymyili :) Tälläisten treenien ansiosta muistaa miksi sitä tokoa jaksaa treenata päivästä toiseen, vuodesta toiseen.

ToTo tokoili myös hienosti mutta koska se on ToTo, ei päästy ihan samanlaiseen hurmioon mitä Japsulan kanssa :)

ToTo aloitti ohjatulla, molemmat puolet hienosti !! Perään tunnari, joka oli huuhtoutunut mielestä kokonaan, yhdellä oman piilotuksella palautettiin tunnari-ajatus pienen mieleen. Vähän myös pideltiin kapulaa koska tämäkin oli vähän unohtunut, no onhan niistä pitotreeneistä jo yli vrk aikaa..

Luoksetulo sen sijaan oli -niin- hieno, ensin yksi suora pakona ja perään liikkeenä, tuli ihan miljoonaa!! Mua jännitti tosi paljon, pystyykö tuosta vauhdista kiepsahtamaan sivulleni vain iskeytyykö päin mutta kääntyi tosi hienosti ilmassa ja laskeutui ihan oikeaan paikkaan :) ToTon käsittämättömästä ketteryydestä on kyllä monessa asiassa iso hyöty!