Vietin tänään päivän "Idols-karsinnoissa", "teatteri-viikonlopun" jälkeen saa tiedon "semifinaali-paikasta" :) :) :)

Jukka tuli sitten mua asemalle vastaan Jatsin kanssa ja treenattiin tietysti siellä ihmisvilinässä. Kivasti oli porukkaa junaa odottelemassa joten saatiin kunnon häiriöt. Tehtiin seuraamista ja kaukoja, ruutua en viitsinyt rakentaa :)

Jatsi ei tainnut edes huomata ihmisiä, se keskittyi täysillä tokoiluun mun kanssa, mutta tämähän ei mikään yllätys liene kellekkään..

ToTo pääsi sitten takapihalle tottistelemaan, tehtiin ohjattua, ruutua, luoksetuloa ja hyppynoutoa, kovasta puuskaisesta tuulesta johtuen heittelin kapulaa ihan minne sattuu mutta Toope korjaili linjoja hienosti :)

Jatsi sai tehdä vielä muutamia tunnareita, ekalla nosti väärää, toisella oli ilmeetön suoritus, kolmas kerta toden sanoo ja tuloksena täydellinen tunnari, kai kisoissakin voi tehdä kolme tunnaria :)

Päivän hauskin osio nähtiin kun Jukkis tokoili poikien kanssa. Seuraamisessa molemmat puskivat ihan sikana, oli kuulemma mahdotonta kävellä, mutta varsinkin ToTon meno näytti ihan tosi makeelta, kiva katsoa välillä sivusta :)