Illalla oli vuorossa ToTon tokot (ja vähän Jatsinkin)

Aloitettiin p.oloilla jonne otin Jatsin, istuminen hyvä !! Mutta makuussa taas edellisen käskystä maahan, tämä sitten uusittiin ja toistolla kuunteli mutta sitten ei ekalla ylös, loppuviimeksi heittäytyi kyljelleen (kun ei kerta mikään kelpaa), eli tätä treenaillaan -jussina-

Toisessa p.olossa oli sitten ToTo, teki istumisen häiriössä ja hienosti tekikin, vieläkään ei ole tarpeeksi intesiivinen piiloa kohden mutta nyt jo ajatus myyty!!

ToTon kanssa harkattiin kisamaista ruutua, joissa koira joka toistolla loistava mutta ohjaaja vasta kolmannella. Ekalla iskin -pennun- suoraan mahaan ruudun takana, toistolla stoppasin seisomaan ruudun edessä ja vasta kolmannella -täydellinen ruutu-

Kaukoissa treenattiin kisavirhettä (koomaa), eli alle seuraaminen ja sitten kaukojen aloitus kisamaisesti, ei mene maahan, ei mene..
..en oikein tiedä miten tätä työstää, kun en oikein keksi mistä edes johtuu! Mutta tätä treenaillaan -jussina-

Jossain välissä Jatsi pääsi tekemään ruudun ja ohjatun, nämä hienot!! ToTo treenasi vielä luoksetuloa ja ohjattua, eka ohjattu super, toisessa iski -kooma- merkille menossa, ei käsitä, ei ymmärrä..
..mutta on ainakin jussina ohjelmaa !!

Tikkaita treenailtiin myös, nyt pidemmät tikkaat työn alla. ToTo suoriutui tikkaista hienosti ja Jatsikin pääsi jo vähän jyvälle ideasta!