Tämän päivä teema oli palkkaamattomuus ToTon kanssa, treenit myös videoitiin jotta näen miten tuo toimii ja reagoi palkkaamattomuuteen..

Ekana seuraaminen ja liikkeestä istuminen, perään suora luoksetulo josta suorapalkka. Hyppynouto ja perään tunnari, josta suorapalkka. Sitten treenattiin ihan normitreeninä evl-ruutua, jossa merkki oli aluksi vähän kadoksissa, löytyi onneksi kyllä..

Sitten taas kaukot liikkeenä palkatta ja perään palkalla, tänään hyppeli reilusti sivuun vaikka oli este, ei muuta kuin lisää sisätreeniä -kolossa-. Sitten vielä liikkeestä istuminen suorapalkalla, samoin seuraaminen. Luoksetulon stoppeja ja luoksetulon loppuosaa hinkattiin också ja lopuksi vauhtinouto ja vauhtiluoksetulo.

Toisessa treenissä luoksetulo, hyppynouto, tunnari ja kaukot palkatta, palkka siirtymisestä. Ilta kuluukin sitten videoita syynätessä..

Jatsi tyhjensi sitten ennen treenejä oma-aloitteisesti puolet nakkipussista, kiva sika..

Treeneissä ensin seuraamista, joka oli vähän innokasta (painoi juoksussa aikalailla), sitten idari jossa palkka istumisesta ja maahanmenossa pysymisestä. Suora luoksetulo, hyppynouto ja tunnari loistavat. Lisäksi otettiin ison metskun kanssa -hiipiminen-, meni ihan tosi upeasti !!

Pellolla otettiin molempien poikien kanssa viestiä, vastaanjuosten.

Video-anlyysi;

Kokeilin siis tänään kahta tyyliä palkattomuuteen, tyyli 1. näytti omaan silmääni paremmalta eli näin jatketaan, ei toinenkaan tyyli -huono- ole ja sitä voipi joutua joskus arvokisoissa käyttämään, eli hyvä sitäkin on välillä treenata..

Ihan kivalta ToTon treenit näyttivät jopa minun silmissäni (taidan kuitenkin itse olla se kriittisin tuomari) eli kyllä tuosta vielä MM-tason koira tulee !!