Tänään treenasin molemmat pojat samalla ohjelmalla ja ToTo oli taitavampi, kun Japsula vähän söhelsi..

ToTon kanssa ekana puskan kierrolla luoksetuloa ja luoksetulon stopit, nämä oikein hienot !! Sitten suora luoksetulo perusasentoon, joka muuten täydellinen mutta jäi aavistuksen taakse kun vauhdista kääntyi. Sitten oli vuorossa tunnari, joka oli oikein mallisuoritus, hyvä Topo. Vimppana kaukot, jossa ensin sarja läheltä ja lopuksi yksi nousu pitkältä matkalta, kaikki vaihdot onnistuivat!

Hupsu-Japsu sitten kehiin, puskan kierrolla aloitettiin, jossa alkoi tarjoamaan maahanmenoa seisomisen sijaan, kerran oli siis jo otettu maahanmeno ja hupsu-japsu ei kuunnellut tippaakaan vaan syöksyi maahan, no leikissä tämä ei haittaa eli leikki vaan jatkui ja jatkui kunnes korvat palautuivat ja ilme kirkastui, ai seiso..

Sitten suora luoksetulo joka erinomainen. Perään tunnari, jossa olin laittanut oman kapulan vähän lehtien alle, joten saatiin kunnon etsintä aikaiseksi, oma palautui täydellä vauhdilla, hyvä Japsu! Vimppana kaukot, ekana läheltä sarjaa ja lopuksi yksi nousu pitkältä matkalta, nämä hyvät.

Ei nämä kisat voitti Toope, palkinnoksi ToTo saa ylimääräiset treenit illalla..

Illan palkitotokot sitten..

ToTon kanssa aloitettiin ruudulla, ekana pari voi-ruutua lelulle, jotka menivät hienosti eli hurjuutus on tuottanut tulosta ja nyt saan sen menemään oikealla ilmeellä ruutuun ja lelulle..

Sitten siirryttiin seuraamiseen, joka tuntui hyvältä (muusta ei tiedä, kun en katso koiraan, en näe..). Otettiin vähän kaukoja, mutta ei ollut oikeassa mielentilassa joten jätin niiden hinkkaamisen toiseen kertaan.

Takaisin ruudun pariin, jossa evl-ruutua liikkeenä, pari kertaa varasti innoissaan ruudusta kun harkkasin päänkääntöä kutsumatta, mutta pääosin saatiin onnistumisia aikaiseksi ja treenit oli hurjan kivat. Treeni huipentui hurjuutusharkkaan jossa heiteltiin palloa..