538632.jpg

Tuli sitten vesisade, onneksi oli treenit suunniteltuna jotta sateessa treenaaminenkin toteutuu (välillä on niin mukavuudenhaluinen, että jättää treenit väliin kun sataa tai paistaa kovasti)

Jatsi aloitti, tehtiin suunnitellusti vauhdikkaat fiilis-treenit, ekana seuraamista joka oikein innokasta ja hienoa, 2 askelta taakse osuudessa otti varmaan joku 4 metriä taakse (hassu koira), sitten otettiin idarin asennot juoksusta, nämä hyvät & nopeat, palkka asennoista!

Sitten vauhtiluoksetulo, vauhti hurja (näitä pitäisi muistaa tehdä useammin) ja sitten kaukot leikkien ja läheltä, sain Jappan peruuttamaan aikas kivasti, hyvä hyvä!

Vimppana ohjattu, jossa ekalta merkiltä palkka, toistona liikkeenä (PK-kapula), tämä hieno. Sitten vielä vauhtinouto, joka päättyi kapulasta taisteluun, tämäkin leikki oikein onnistunut!

ToTolle ekana luoksepäästävyys Jukkan toimesta, istui kauniisti, OHO.. Perään lyhyt p.makuu, vähän pää nousi, märkä maa? Tätä pitää tarkkailla..

Sitten palkatta seuraaminen liikkeenä, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, palkka luoksetulossa perusasennosta. Liikkeestä seisominen, palkka viiveellä stopista. Hyppy perusasentoon asti ja sitten leikkiä palkaksi. Lisäksi otettiin sitä seuraamista videolle (sekä lelulla että namilla). Lopuksi tasamaanouto, vauhtinouto ja pari merkkiä.

Videolta katsottuna, seuraaminen on mun mielestä hyvää, asenne on kohdallaan, häntä heiluu koko ajan. Vasemmalle käännökset hienot ja mieleiset, koska tarjoaa niitä nyt joka välissä. Perusasento vaikea lelulla, namilla nopea ja suora. Lelulla palkatessa on tiiviimpää -ehkä-, namilla tasaisempaa.. MUTTA kättä se ei kestä, eli siitä se noutajaseuraaminen tulee. Kädellä ollaan haettu kontaktia (ja tämä toimii kaikilla muilla koirilla) mutta Toope alkaa tässä tanssimaan kultaista noutajaa (hassuliino).

Eli -plan- on seuraavanlainen, seuraamista namilla & lopussa lelupalkka (kuten Jatsillakin), välillä voi ottaa lyhyen seukun pelkällä lelulla tai pelkkiä perusasento-palkkoja ainoastaan namilla, mutta sitä kättä ei sovi nyt taivutella, jos tulee ongelmia kontaktin kanssa, sitten pitää miettiä uudelleen, nyt näin näillä eväillä!