780126.jpg
kuva Tesu Åberg

Viimeinen lomaviikko vierähti Jalasjärvellä, ei ihan kaikkein rentouttavin viikko. Päivittäin kuljimme Jalasjärvi - Seinäjoen keskussairaala väliä, usein koirat olivat mukana ja lenkkeilimme kauniissa Törnävän maisemissa..

Joka päivä myös treenattiin, yleensä Hirvijärven koulun kentällä mutta kerran saimme myös yhteistreenit aikaiseksi, jolloin treenit suuntautuivat Jalasjärven koiraharrastajien kentälle (kiitos Katja). Pendoliinon treenit menivät vuoristorataa, välillä väläytteli sellaista osaamista että oksat pois ja välillä palautti ohjaajansa maanpinnalle lähes täydellisellä osaamattomuudella, tälläista tämä on koiran kanssa..

Viikko huipentui sitten agilitykisoihin Seinäjoella, Jatsin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun se tajusi mitä ollaan tekemässä..

Muttei elämä olisi liian yksinkertaista, meidän auto hajosi taas !!!! Takaluukun lukko jäi käteen ja pendoliino siellä jumissa, ei paljon naurattanut..

Tämä kaaoksen keskellä keskittyminen ratoihin ei ollut ehkä ihan parasta, eka rata mokattiin kyllä totaalisesti, eikä kaikkea voi auton syyksi laittaa..
Päästiin toiselle esteelle jonka Jatsi kaatoi, minä tietysti pelästyin ja loppurata olikin sitten mitä oli!

Toiselle radalle lähdin ilman odotuksia mutta täynnä taistelutahtoa, sitä nollaa tultiin hakemaan ja se otettiin! Alussa mokasin taas, juuri leirillä Lehtiön Anja neuvoi hyvän konstin millä tuollainen kohta pelastetaan, mutta eihän mun ymmärrys riittänyt tätä tekemään..
Sen sijaan toinen kinkkinen kohta mitä leirillä harkattiin Anjan radoilla, meni aivan suunnitellusti, hieno välistäveto ja tiukka kääntö esteelle ja sieltä väärän pään putkeen, oli se hienon näköistä !!

Alun kurvia lukuunottamatta rata siis eteni sujuvasti ja hienosti, ei tarvinnut valssailla tai peruutella.. Kontaktit vedin varman päälle, aikaahan siinä meni mutta se kannatti, eli tuloksena 0 ja toinen sija !!!