854381.jpg
kuva Saari Sirpa

Tänään oli sitten seminaarin viimeinen päivä, harmi..
..kyllähän tuolla olisi toisetkin 4 päivää viettänyt !!

Aamupäivällä sain ohjattavakseni Laamasen Mian Ainon (kiitos Mia). Aino oli tosi mukava ohjattava, alussa menaisi vähän hermostua kun -minä- en osannut, mutta Jennyn ohjeilla saatiin sitten Ainokin ohjattua, kivaa..

Iltapäivällä tutun ja turvallisen Jatsin kanssa. Sen sijaan radalla ei ollut mitään tuttua eikä turvallista, vaan piti juosta putken suun ohi (koira putkessa) ja muutenkin piti juosta ja paljon.. Kaiken lisäksi tänään vähän sateli, joten nurmikko oli märkä ja liukas, joten Jappa hyppeli matalia hyppyjä edelleen ja vauhti tietysti vielä hullumpi kuin normaalisti..

Paljon tuli neljän päivänä aikana tehtyä kummallisia juttua, peruutuksia, valsseja, juoksemista, ehkä uusin ja oudoin oli yhteys ennen hyppyä, itse ainakin olen tähän asti roiskaissut koiran vaan esteen yli (jos sen sinne esteelle asti  kerran on saanut), mutta tuo yhteys ja suunnan kertominen ennen estettä tuntui kyllä oikein hyvältä, mutta sitä pitää siis harjoitella ja paljon !!

Omiin käsiin pitää myös kiinnittää huomiota jatkossa, kädet alemmas jotta olkapäät tekee kunnolla töitä ja moneen muuhunkin asiaan pitää kiinnittää huomiota, mutta eiköhän se tästä kun vaan osaa ja muistaa treenata johdonmukaisesti!!

Kiitos Jennylle kärsivällisyydestä, olit hyvä koutsi !! Kiitos Mialle tapahtuman järjestämisestä, oli oikein mukavaa !! Ja mukavasta seurasta kaikkia seminaarissa olleita kiittäen !