Tänään teemana vauhti, eikä vähiten siksi että satoi taas kaatamalla. Jos treenaa vauhdikkaasti, loppuu treenit myös vauhdilla, eikä tarvitse seisoskella sateessa pitkään :)

Aloitettiin tunnarilla, jonka Jatsi teki -hiipimällä-, pian pitänee tehdä myös normaaleja tunnareita, eiköhän tuo vauhdin treenaus taida olla tässä.

Koska viimeksi ToTon kanssa ei katseella hetsaus nostanut riittävästi vauhtia, tänään otettiin matka avuksi. Tunnarista tulikin sitten hurjavauhtinen, sisältäen myös työtapaturman eli ekalla nappasi oman viereisen, toistolla sitten hurjavauhtinen työtapaturmaton suoritus :)

Jatsille ruutu läpijuoksuina, ToTolle pari stoppia, muutaman paikanhaku ja lopuksi läpijuoksu! ToTo sai myös tehdä näytösluonteisesti eilisen kepeille ampumisen, agility-ajatelmissani ajattelin nyt pitää keppikulmat suoritettavina ja hakea estehakuisuutta keppejä hyödyntäen.

Illan kruunasi postissa (vihdoinkin) tullut tasapaino-lauta, sitä kokeiltiin koko perheen voimin, minä ja Toope oltiin aika taitavia, Jukka ja Jatsi saa vähän treenata vielä..