ToTo on saanut nyt treenata Jatsinkin edestä. Ollaan tehty sekä tokoa että agia, mulla alkaa olla jo aika kattava varustus agiinkin kun eilen saatiin vielä oma putkikin..

Agissa ollaan treenattu lähinnä irtoamista ja itsenäistä työskentelyä, mun mielestä on mennyt tosi hyvin (joskaan en ole paras tätä itse arvioimaan) !! ToTo on supernopea pujottelija, sitä on aikas vaikea saada kepeillä kiinni jos lähettää sen kaukaa kepeille.

Toko on mennyt hienosti, vähän tuntuu siltä kuin yhteinen sävel alkaisi löytyä. Olen tehnyt nyt suunnitelmallisemmin vahvistuksia eri osa-alueisiin, tänään oli työn alla pitäminen. Muutaman onnistuneen toiston jälkeen teki tosi hienosti!! Iltatreeneissä ei enää tarvinnut auttaa/muistuttaa vaan puristi kapulaa suussa ihan älyttömän hienosti.

Kaukoissa ollaan keskitytty -ilmeeseen- ja hyvällä ilmeellä tekee hyvin, ei jumeja missään osa-alueissa !! Idarissa tapahtui sitten -virhe- eli ei pysynyt seisomassa kun kävelin vierestä nakki kädessä ohi (ja tätä pysymistä oli tarkoitus vahvistaa), tehtiin jokunen toisto ja aina vaan änkesi mukaan nakin kuvat silmissään. Loppuviimeksi vihelsin pelin poikki, tehtiin treeni leikkinä ja niin se pysyi ja pysyi sitten myös liikkeenä tehtynä. Istumisen tein suorapalkalla ja maahanmenon palkkasin seuraamiseen tulosta.

Luoksetulossa ollaan haettu vauhtia ja nyt oikeesti mun koomapentu kiihdyttää miljoonaa ilman mitään apuja, stoppaako sitten ikinä tuosta vauhdista on toinen tarina mutta olen -niin- onnellinen kun pystyy nyt tekemään tämän täysillä, ei siihen mennytkään kuin 2 vuotta..

Jatsi elelee yksiössä, on sillä hermorakenne kyllä kunnossa !! Päivittäin tehdään 3-4 suht lyhyttä remmilenkkiä ja TV:tä saa iltaisin katsella meidän kanssa, siinä kaikki!!