..treenamatta toteudu !!

Tänään aktivoiduttiin treenirintamalla jälleen. Päivällä tehtiin agia ilman hyppyjä, eli harkattiin puhtaasti ohjausta siiveikkeiden avulla, meni TOSI hienosti !! Yritän nyt opettaa ToToa lukemaan mun kättä sivusuunnassa, käsi ylös - koira irtoaa, käsi kroppaan - koira lähelle.

ToTo irtosi oikein hienosti, lähelle tuleminen ei ole koskaan ongelma ollutkaan..

Tehtiin myös käännöksiä & suunnanvaihtoja samassa harjoituksessa, kaikki onnistui hienosti !! Vaikeimmaksi osoittautui sylkkäri (?), siinä pyörähti aluksi ylimääräisen ympyrän mutta lisäsin tähän putken niin alkoi sujumaan paremmin, koska putki esteenä veti riittävästi ! Pujottelua otettiin erillisenä molemmilta puolilta, tämä sujuu edelleen mistä ja miten vaan..

Illalla vuorossa tokotreenit Kupittaalla, Jatsikin pääsi mukaan vähän fiilistelmään. Jatsi sai aloittaa "treeninsä" pyörimällä, seuraamalla, kaukoilla ja lopuksi sai hakea lelun ruudusta ihan lyhyeltä matkalta, Japsu OLI NIIN ONNELLINEN !!

ToTo aloitti omat treeninsä kaukoilla, nyt ei jumituksesta tietoakaan mutta sen sijaan ennakoi vähän sitä sun tätä, parempi näin !! Ruutu oli aikas hyvällä mallilla joka kohdin, mutta ohjatun oikea puoli oli aivan tuskaisen vaikea tänään.

Ensin tehtiin vasen, joka hieno. Toistolla oikea, jossa hakeutui kerta kerran jälkeen keskikapulalle, myös silloin kun olin ottanut jo keskikapulan pois, kertaakaan ei päästänyt tuomaan väärää vaan stoppasin + palkkasin stopit! Loppuviimeksi tein niin helpon, että oli -pakko- onnistua. Tätä pitää nyt treenata suuntia vahvistamalla, eli takaisin alkuun -taas kerran-

Vimppana p.istuminen (muut makasivat), jossa annoin aika paljon apuja piilosta ja lopuksi vapautus piilolle, jonne lähti nyt ekaa kertaa lelun perään -oikeesti-, joskus sitkeä treenikin palkitaan !!