Tänään oli ToTolla vuorossa vaikeutetut treenit, en jaksa enää hinkata voi-voi liikkeitä..

Toope on ottanut idaria osina (muistaakseni kaikki 2 kertaa), nyt päätin kokeilla missä mennään eli idari kylmästi liikkeenä, ajattelin sitten vahvistaa mitä vahvistaa pitää MUTTA, meidän Toope tekikin mallikkaan idarin ihan kylmiltään !!

Jos nyt pilkkua haluaa viilata, niin seuraaminen olisi voinut olla tasaisempaa ja mukaan lähdöt varmempia (niitä ei olla koskaan otettu), mutta pääosin näytti oikein hienolta!! Otettiin vielä sitten asennot suorapalkalla ja vähän pelkkää idarin seuraamista palkaten.

Toinen huima juttu oli ohjattu, Toope on ottanut tätä aina yhdellä kapulalla ja suunta per/treeni. Nyt sitten iskin tyynen rauhallisesti kaikki kolme kapulaa ja treenasin vielä molemmat suunnatkin, tässä ei ollut ongelmia koska suuntien kanssa on tehty hyvä pohjatyö. Merkkiä palkkailin paljon, koska se on Toopen mielestä hidaste matkalla kapuloille ja tästä pitää saada KIVA!!

Tunnari tehtiin ihan normaalisti (jotain tuttuakin pitää treenin sisältää), mutta sitten taas kaukot vaikeutettuna eli matka n. 25 m, palkkasin ekat nousut (i ja s) ja hienosti nousikin. Treenit jäi sitten kaiken kaikkiaan melko lyhyiksi koska treenattavaa ei ollut, kerran näinkin päin..

Jatsi treenasi myös ohjattua, molemmat puolet, nämä hienot kuten Japsulla aina. Sitten hyppynouto pienellä metskulla, yhdistin hiipimisen tähän ja meni hyvin !! Tunnari normaalisti, etsi aika pitkään mutta varmasti ja palautus todella hieno. Lisäksi otettiin terassi-kaukoja, hinkaten s-m asentoa.

Pellolla otettiin laitonta..

Iltatreeninä Jatsi otti kaukoja ja ToTo tunnarikapulan luovutusta & kaukoja.