Perjantaina ToTo pääsi hallille tekemään vähän aksaa, tehtiin myös niitä vähemmän treenattavia esteitä, kuten rengasta, pussia ja pituutta (!!!)

Tänään sitten kisattiin ATT:n pääsiäiskisoissa kolme starttia, eikä nollan nollaa:(

Jos viime kisoissa meidän kohtaloksi koitui rengas, tänään oli kohtalona pituus, mutta rengas osattiin kaikilla kolmella radalla:)))))

Eka rata oli vaikea, siis ykkösen radaksi ja meille se oli sitten niin vaikea että hyllytettiin koko rata jo kolmannella esteellä, joka oli pituus. Vieläkään en tajua, miten se alku olisi pitänyt viedä, pitää joskus testata se treeneissä..

Toinen rata ei ollut sen helpompi mutta vähän ehkä mahdollisempi suorittaa, mutta en mä sitten halunnut nollaa tältäkään radalta, nyt sain ToTon sentään tekemään sen pituuden oikeasta suunnasta mutta sinne se rojahti niiden palikoiden päälle, videota ei ole joten veikkailuksi menee eli a) joko ei hahmottanut pituutta pituudeksi tai b) mä leikkasin jotenkin tyhmästi just väärässä kohtaa, samapa tuo, tuotakin pitää treenata.

Toinen femma kakkosradalla saatiin kepeiltä, eka väliin vielä sujahti mutta sitten ei enää jarrutus, mikä jarrutus? kantanut pidemmälle, tehtiin sitten kepit uusiksi..

Kolmas rata (ainut joka videoitiin) oli haastavan tuntuinen myös, mutta ihmeen kaupalla selvittiin tästä yhdellä palikalla, eli vitonen muurin palikasta ja tietty meidän aika oli nopein, eli ilman palikkaa oltaisiin tehty se nollavoitto, plääh..

Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen ToToon, sen kanssa on kiva kisata, vielä kun saadaan estevarmuutta lisää ja ohjaaja lopettaa huispaamisen radalla niin meistä voi tulla vaikka hyviä:)

Nyt tänään kuitenkin saldona hyl - 10 - 5, eli edelleenkään aina ei voittaa eikä näemmä edes joka kerta!