646353.jpg

Koska hallilla oli agility-kurssi meidän ryhmän treenit olivat poikkkeuksellisesti Kupittaalla, olikin tosi kiva treenata välillä siellä, normaalistihan mä seison siellä aina muita kouluttamassa joten oikein piristävää mulle..

Ennen varsinaisia treenejä otin Jatsin kanssa ruutua, nyt oli tarkoituksena tiputtaa tuo eläin suoraan maahan mutta Jappa päätti toisin, eli sisukkaasti seisoi mun maahan-käskyllä, on se outo koira..

Sitten oli ToTon vuoro, aloitettiin merkillä joka tänään(kin) oikein mallikas. Seuraavana kaukot, jotka otin ihan liikkeenä (avo-versiona) ja nämä(kin) tänään oikein hienot, oho.. Sitten vähän kauko-leikkiä jossa myös seisominen mukana ja kerran liikkeenä ekasta noususta palkaten, kaikki kaukot hyvät!

Sitten oli vuorossa nouto, tämäkin nyt hengen mukaisesti tasamaanoutona ja vähän taakse jäi perusasentoon, ei muuta moittittavaa, toistolla tämäkin virhe katosi, lopuksi vauhtinouto suoraan leluun. Sitten yhden tunnarin piilotus ja toisto laudalla, molemmat hienot!

Lopuksi otettiin p.olo ensin täydellä ajalla ja piilossa vinossa, tämä hyvä (pari kertaa oli pää noussut), mutta perusasento lopussa tosi nihkeä.. Vahvistettiin vielä yhden koiran pysymistä joten otettiin lisäksi monta lyhyttä toistoa perään, p.olot näissäkin hienot, perusasento nihkeä, tätä pitää nyt miettiä..

Kotona vielä molemmille pojille ruutu, Jatsi aloitti, ekana suoraan maahan sitten seisomaan toistolla, kyllä se täällä kuuntelee, hmm..
ToTolla lelu ruudussa, jota ei edes huomannut, eli juoksi iloisesti läpi. Toistolla stoppi joka hyvä, molemmat pojat palkaksi altaaseen..