638796.jpg
kuva tuttuun tapaan Saari Sirpa

Vuorossa siis tänään joukkueiden yhteistreenit Tuorlassa ja pidimme harkkakisat, liikkeet kolmessa kehässä ja sekoitetussa järjestyksessä & p.olot viimeisenä.

Kaikki joukkuekoirat mokailivat jotain, kuka enemmän kuka vähemmän mutta Jatsi mokaili oikein urakalla..

Ensimmäinen liike oli hyppynouto, joka 0 (Jappa ei löytänyt koko kapulaa, joten haki sivusta toisen kapulan jonka palautti ilman hyppyä tietysti).

Seuraavassa kehässä ohjatussa ensin keskikapulalle, josta ohjattuna oikealle (tätä ei ole tehnyt varmaan kahteen vuoteen, mutta teki sen taas), hyvä pelastustus mutta silti..
... Sitten ihan mallikas idari, jonka jälkeen palkkasin kehässä kun luulin sen olevan siinä, ei ollutkaan kun tunnari vielä (hyvä minä), tunnarissa nosti varmaan väärää tai sohelsi siellä ainakin jotain, toi kuitenkin oman, hmm..

Seuraavassa kehässä ihan hyvä luoksetulo stoppeineen, seuraaminen hienoa ja ruutu muuten upea, mutta taisi laota maahan ennen käskyä (tai just sen kanssa)

638802.jpg
luoksetulo (oli vähän kuuma)

Vimppana p.olot, jotka oikein hyvät (edes nämä), tämän jälkeen treenattiin..
.. Nyt ei ohjatussa meinannut merkki löytyä (onkohan tuolla silmät kunnossa, alkaa huolestuttamaan oikeesti), mutta hieno ohjaus oikealle, vahvistin sitten vielä merkkiä erikseen.

Sitten tunnari, jossa ei löytänyt koko kapuloita ja toi kerran vääränkin (oli varmaan niin iloinen kun kerran löysi edes jotain). Vielä ruutua, jossa sitkeästi meni suoraan mahaan, en jaksanut alkaa tappelemaan vaan annoin olla ja palkkailin, laitetaan sitten kisoissakin riskillä maahan !!