Tänään treenattiin matolla PM-kisa ajatuksella :)

Jatsi oli oikein pätevä :) Aloitettiin treenit-treenit kellotuksella, ensin seuraamista luoksetulon jättöpaikkaan, suora luoksetulo, ruudun läpi lelulle, ruutu stopista palkaten ja hyppynouto. Aikaa kului 2 min 15 sek eli hyvin riittää vaikka välimatkat kisahallissa ovat hurjasti pidemmät.

P.oloista tänään makuu alun ja lopun käskytyksillä & viiveillä. Idarissa seisomisesta suorapalkka, istumisesta palkka pysymisestä ja makuussa (juosten) suorapalkka. Ohjattusssa molemmat suunnat + merkiltä palkkaukset. Seuraamista & tunnari x 3 (!!), eka tunnari oikein hieno, toistolla hosui ja toi väärän, olin kovin hämmästyneen oloinen ja uusi lähetys, nyt tarkkaakin tarkempaa työtä :)

Pätkin Jatsin treenit useampaan osaan ja odotteluaikoina pääsi ToTo kehään, ToTon treenit voisi kirjata yhdellä lauseellla -mikä toko-, ToTo ei osannut MITÄÄN, EI MITÄÄN. Mikä merkki, mikä pitäminen, mikä luoksetulo, mikä seuraaminen, ARGHH!! Ainut mikä Toopelta onnistui, oli kaukot !!

Ehkä sen toko-osaaminen oli jäänyt saaviin :) Silloin kun ToTo heittää agilityvaihteen päälle, sen kanssa tokoileminen on aikas turhauttavaa ja turhaa, helpoin ratkaisu olisi olla tokoilematta agivaihteessa mutta eihän tässä helpointa ratkaisua olla etsimässä..

...Nyt pitää tehdä -plan- ja alkaa systemaattisesti sitä toteuttamaan!