Tänään aktivoiduttiin oikein kunnolla ja työn alle kakkoslalji, eli agility ja tämä tänään esteettä..

Molemmat pojat harkkasivat kontaktia säkkituolissa, Jatsi ei aluksi voinut käsittää ja tarjosi samaa -virhettä- mitä tekee oikeillakin kontakteilla mutta kun lamppu syttyi saatiin aikaiseksi hienoja kontakteja ilman alustaa, joka oli siis treenin idea.

ToTo sai juonesta kiinni heti, mutta sillähän onkin hyvät kontaktit. Toope keksi vielä omankin version tehdä kontaktin, se ehti ennen palkkausta tehdä -nolon-, ehkä sitä hävetti tehdä kontaktitreeniä sisällä?

ToTo treenasi lisäksi lähtöjä (lue lähdössä pysymistä), ensin lelulla hetsaten ja sitten vielä puskan kanssa, leluhetsaus meni hienosti, puskan kanssa ei maltti ihan riittänyt eli treenit jatkuvat..

Ja jottei totuus unohtuisi, toki päivään mahtui myös tokotusta. Molemmat tekivät ohjatun noudon ja tunnarin, Jatsi teki perinteisesti merkki+palkka ja sitten liikkeenä, ToTo toisinpäin, ensin merkiltä noutaen ja sitten merkki+palkka, Toopen merkki ei tällä kokeilulla näyttänyt hyvältä joten palaamme perinteiseen..

Tunnarin molemmat tekivät loistavasti, Japsun haistelu vähän kiireisen tuntuista eli joku -kikka- voitaisiin tähän lisätä, ehkä Toopen pitoleikki voisi toimia myös Japsulle, sen jälkeenhän ei tarvitsisi kuumentaa itse liikkeeseen. ToTo toimii sen sijaan kuin oppikirjasta ampuen kapuloille täysillä, rauhoittuen kuin seinään ja oman löytämisen jälkeen ampuu takaisin.