Kevään ehdoton kohokohta on D-pentujen koulutusviikonloppu, tällä kerralla olimme laajentaneet lajivalikoimaamme eli viikonlopun aikana tuli treenattua tokon lisäksi myös agia, temppuja, näyttely-esiintymistä sekä osallistuimme hyppyseminaariin, paljon sitä ehtiikin kahdessa päivässä..

Lauantaina aloitimme tokolla Kupittaalla, jokainen pentu toi omat ongelmansa kehiin, ToTo oli valinnut tähän seuraamisen vasemmalle käännökset. Ei saatu Toopea kääntymään mutta syy selvisi myöhemmin, tämä on geeneissä, eli minkäs geenivirheelle voi..
Toisella kierroksella en ottanut ongelmaa vaan halusin vahvistaa ohjattua noutoa häiriössä, tämä treeni menikin hienosti Topeliukselta.

Sitten siirryimme Koirakondiksen tiloihin treenaamaan, nyt lajina agi. Ensin tehtiin sitä pe-radan alkua jossa treenattiin edelleen sitä mun hidastusta ennen kääntöä. Sitten Katrin valvovan silmän alle -se- perjantaina ongelmia tuottanut käännös, jollain tavalla saatiin se onnistumaan siivekkeellä mutta vähän epäuskoinen olen edelleen tämän suhteen, mutta treenit jatkuu..

Toisella kierroksella otin muutaman A:n (vain koska se on niin makee Toopella) ja sitten keppejä väärältä puolelta. Käytettiin nyt apparia palkkaamassa, tuli jokunen onnistuminen mutta vimppa väli huolestutti kyllä Toopea vielä turhan paljon. Varmimmin teki tämän kun juoksin itse ohi palkkaamaan, eli jos vaan opettelisi juoksemaan..

Sunnuntaina aloitimme hyppyseminaarilla (vetäjänä Hanna), Toope suoriutui molemmista harjoituksista ihan käsittämättömän hienosti !! Samalla tuli treenattua irtoamista / loppusuoraa, hyvältä näytti näitäkin ajatellen!

Sitten taas tokon pariin, päädyin ottamaan ruutua jossa pari hassua väärän kohdan tarjoamista muttei muuta ihmeellistä, hyvä treeni!
Seuraavaksi pieni temppunäytös, jossa Toope jakeli ideoita sisaruksille!

Mutta sitten se viikonlopun hupaisin harjoitus, Hanna yritti opettaa Toopelle puskan kiertoa. Ensin Hanna yritti ohjeistaa minua, tuloksetta (!) ja sitten Hanna sai Toopen ohjattavakseen, ei sitten onnistunut tämäkään! No, kaikkien ajatusten ja yritysten jälkeen mahdollisuuksia on 2, joko ottaa lusikka kauniiseen käteen ja palata perusalku-opetukseen tai opettaa tämä temppuna tarjoamalla..

Viikonlopun kruunasi henkilökohtainen näyttelyvalmennus, kiitos Hanna !! Nyt tiedän mitä teen !!

Mutta toki viikonloppuun mahtuu murheellisiakin asioita, meidän biisi oli varastettu !! Terkkuja vaan sinne bubiin, nauttikaa nyt lystistänne..