Tänään tokoryhmän treeneihin pääsivät Jatsi & Pepsi, ToTo jäi kotiin potemaan rikkinäisiä jalkojaan, sillä on kintereet menneet auki kovassa lumessa:(

Ihan putkeen ei treenit menneet kun unohdettiin sitten kaikki tokotavarat kotiin, mutta onneksi toko ei ole väline-urheilua joten selvittiin treeneistä tavaroitta, lelut & namit olivat tietysti mukana:)

Päivällä olleiden kisojen ansiosta meillä oli käytössä molemmat kentät joten päästiin treenaamaan piiiiiiiitkiääääää liikkeitä ja treenit aloitettiinkin ylipitkällä ruudulla, jossa Jatsi oli taas niin PRO, eka tyhjä, toistolla pallolle kolmio-treeninä, kivaa!!!

Mutta ei ollut kääpiö sen huonompi, toki sille vietiin pallo ensin ruutuun kun epäilin osaako se edes juosta niin kauas, ihan yksin:)

Osasi se ja kovaa juoksikin! Myös luoksetulo tehtiin koko hallin mittaisena ja molemmat sekä isoisä että kääpiö tulivat lujaa!!! Mitään stoppeja ei edes harkittu kun kukaan ei pystyisi heittämään mitään noin pitkältä matkalta, ruudun palkatkin jäivät jonnekkin puoleen väliin kenttää..

Muuten Jatsi treenaili vähän kaikkea, hyppynouto tennarilla, kaukoja leikkinä & läheltä, seuraamista, idarin asennot ja voi miten se oli tosissaan päästessään treenaamaan oikein virallisesti:)))))))))

Pepsi treenasi alo-liikkeitä, liikkestä seisomista otettiin pitkästä aikaa ja tämä meni hienosti, hyppy on nyt kunnossa ja treenit huipentuivat ekoihin virallisiin palkkaamattomuus treeneihin..

Liikkeiksi valittiin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, molemmat aika simppeleitä mutta oma haasteensa oli yhdessä ruutuun viety lelu, joka oli valittu palkka-liikkeeksi. Vähän tennari veti ja meinasi luoksetulossa lähteä suoraan ruutuun hakemaan tennaria:)

Hyvin stoppasi kuitenkin ja tuli luokse, tehtiin vielä eri suunnasta lyhyt luoksetulo ja sitten sinne palkalle, vihdoin ja viimein:)))))))))