Aamupäivällä shoppailua, nyt on joulukortit ostettu..

Työn alle tänään kaukot, istuminen, hyppynouto ja tunnari. Olin varannut reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä hinkata näitä täydellisiksi, mutta ToTo osasikin liikkeet tänään !!

Ekana kaukot, teki hyvällä vireellä, asennot hienot & suorat, pidin pitkät asennonvaihtoviiveet joissa kerran alkoi ennakoimaan seuraavaa asentoa, toistolla pysyi tässäkin. Liikkeestä istuminen liikkeenä, ihan mallikas suoritus. Hyppynouto normaaliin malliin ja tunnari perään, joka hieno.

Huomenna sitten seuraaminen, luoksetulo, metalli ja ruutu eli lelulla palkattavat liikkeet..

Jatsi treenasi vain kaukoja leikkien. Eilen Japsula treenasi seuraamisen, idarin ja luoksetulon ja huomenna saa ottaa ruudun, joten balanssissa ollaan Japsulankin kanssa.

Iltatreeninä koko lauma otti kaukoja, ekana Jatsi jolle tein sekä pelkillä suullisilla että pelkillä käsimerkeillä, tänään toimi pelkillä suullisilla paremmin.

ToTon osalta kaukot menivät hyvin, vähän vaikeuksia edelleen pysyä seisomassa pitkää aikaa mutta kovasti en nyt viivettä halua harkata, panostus vain fiilikseen. Lisäksi Toope otti seuraamisen paikalla käännöksiä ja sivuaskeleita, näissä nami kädessä saa sen hulluksi. Treenattiin vielä liikkeestä istumistakin, jonka Topo teki supernopeasti, hyvä Topo!

Mira ja Kara ottivat simppelit kaukot joista saivat oman nakkinsa.