Eilen ToTo treenasi loput voi-liikkeet eli noudot ja kaukot, otettiin kaikki kokonaisina ja palkalla. Meni muistaakseni ihan hyvin (ei jaksa enää muistaa eiliseen). Jatsi treenasi agia, eli keppejä ja A:ta, meni muuten hienosti mutta nyt kun alusta A:lta pois ei kestä mun taaksejäämistä eli alusta näihin harkkoihin vielä mukaan..

Tänään oli sitten teemana otsikon mukaisesti ruutu, Japsula aloitti ja tehtiin varmaan joku miljoona toistoa, tää on Japsulasta aina yhtä hauskaa..
Lisäksi Jatsi otti luoksetuloa ja kaukoja oheis-ohjelmana.

ToTo treenasi siis myös ruutua, meni kyllä tosi hyvin!! Oheis-ohjelmana Toopella tunnari jossa selkeästi ruutu-sulkeisten jälkeen ei keskittyminen ihan parasta..

Onnistuneen tunnarin jälkeen pääsi ToTo palkaksi kepeille ja ylläri, ylläri nyt pystyn lähettämäänkin jo väärältä puolelta ja tietysti sitten piti heti ahnehtia taas uutta tähänkin, eli työn alle täysillä juoksu. Ekalla Toope tuli ulos pujottelusta mutta sitten alkoikin pujotella kilpaa mun kanssa ja voitti munt (miten niin mä olen hidas)

Ja koska pitää olla reilu ja Toope sai pujotella, pääsi sitten Japsulakin vielä kepeille. Samalla treenattiin siinä-käskyä eli toisen pujotellessa toisen pitää olla..

Pellolla  tehtiin sekä eilen että tänään esine-ruutua, 4 esinettä eli 2 per/koirus. Tänään oli esineinä vaihteeksi leluja. Esineiden lisäksi vielä laitonta (eilen viestiä) ja tämä olikin ToTolle vaikeaa heti esineruudun perään (vielä siis samoilla esineillä), pienellä avulla saatiin pienikin kartalle..

Iltasella otettiin vielä Toopen kanssa ruutua ja tunnaria, ruutua paljon ja tunnari vaan lopuksi, joka nyt ihan hyvällä keskittymisellä.