Kiitos kaikille myötäelämisestä !!! Talo on hiljainen kuin huopatossutehdas (Mimma oli se meidän ensimmäinen, mutta myös meidän äänekkäin)

Mira jätti ison hiljaisuuden lisäksi paljon uudelleen järjestettäviä asioita, joista yksi on päivän lehden hakeminen, päätin antaa tämän homman Toopelle. Nyt ollaan sitten haettu kolme aamua lehteä -kuusen alta-, hienosti Toope lähtee postilaatikolta kantamaan lehteä mutta sitten se vie sen suorinta tietä kuusen alle eikä sisälle, taitaa olla tämä lehdenhaku liian vaativa tehtävä meidän Toopelle..

                              ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tänään oli noutopäivä, Jatsi aloitti ja otti ohjatun a´la Turku, eli vinosti kentän suuntaisesti, en saanut ihan symmetrisesti kapuloita mutta Japsu selvitti molemmat puolet loistavasti. Sitten hyppynouto ja tunnari, jotka vallan mainiot!

ToTo aloitti myös ohjatulla, tosin sille ihan normaali asetelma ja vain yksi kapula. Meni muuten loistavasti mutta merkillä pysyminen kaipailee vielä vahvistusta. Hyppynouto oikein mallikas ja tunnari täydellinen, hyvä Topo!

Toisissa treeneissä vaihdettiin lajia, eli A työn alle. Jatsi teki tosi hienot A:t, alustalla kovat panokset eli joulukinkkua. ToTollekkin tällä kertaa palkka alustalle, jotta saisin sen -keikkumatta- sinne jos jään taakse, tämä onnistuikin hyvin kun olin koiran vasemmalla puolella, oikealla puolella sen sijaan piti edes kerran kurkata missä olen..