Kyllä koirilla ja koirien kanssa treenaamisella on ihmeellisen terapeuttinen vaikutus:))

Vaikka olisi miten pahalla tuulella, väsynyt, surullinen, kiukkuinen (olin tänään tätä kaikkea) niin pienet treenit koirien kanssa ja kaikki murheet on nollattu:))))))

Oltiin Kuppiksella ja ToTo aloitti treenit p.makuulla alo-koirakon kanssa, hyvin makasi pää maassa vaikka kaveria käytiin vähän korjailemassakin välillä.

Ekassa setissä Toope teki ohjatun jossa otin molemmat puolet ja kerran palkkasin merkin, eka nouto (vas) vauhdista palkaten ja toinen sivulle saakka, jossa pitämisestä palkka.

Seuraavaksi tehtiin tunnari, joka oli makee, vauhdista palkka. Hyppynouto, jossa palkka pitämisestä, eli tänään ei tehty yhtään luovutusta.

Sitten olikin Jatsin vuoro, tehtiin kisamaisesti & palkatta tunnariin asti, jossa palkka liikkeen jälkeisestä siirtymisestä. Puupi teki kaikki noudot ttooooooooosssssssiiii upeasti!!!

Kaukot tehtiin erillisenä liikkeenä, oli Jukkiksen mukaan pysynyt täysin paikoillaan:)))

Sitten taas Toope joka aloitti kaukoilla, piti tehdä liikkeenä mutta teki neljännen asennonvaihdon (M-I) niin hienosti että se oli vaan palkattava:))))))

Seuraamisessa treenattiin juoksua pelkästään, nyt juoksi hyvin:))))) Vimppana suora luoksetulo tosi pitkältä matkalta, olin ylpeä itsestäni että uskalsin ottaa loppuun asti, se nimittäin vaatii rohkeutta päästää Toope kiepsahtamaan 110 lasissa suoraan sivulle:)

Jatsi pääsi vielä tekemään seuraamista, palkkasin sitten lelulla ja oli vähän innokasta noin lievästi ilmaistuna, sivuaskeleet ei innosta johtuen onnistuneet mitenkään päin, J istui niissä lähes poikittain mun edessä. Ehkä pitäydymme jatkossa kuitenkin namipalkassa:)

Hyppynoutoa otettiin tunnaripalikan kanssa muutama toisto, tämä oli pelkkää fiilksen nostoa loistavasti menneen hyppynoudon palkkkiona:)

Kehää purettaessa sai hakea oikean ohjatun leikkinä & lennosta sekä tehdä suoran luoksetulon pitkältä matkalta ja pakona, Puupi tuli aikas lujaa:))

Treenien jälkeen käytiin vielä ToTon tekemässä lyhyet häiriötreenit parhaaseen kauppa-aikaan Prisman edustalla. Treenattiin sivullaoloa ja seuraamista juosten, eka juoksu oli vähän vaisua mutta sitten piristyi, Toope saa jatkossakin tulla mukaan kauppareissulle juoksentelemaan shoppailijoiden keskelle:))))