Tänään treenailtiin hallilla ennen kursseja. Totolle ihan suunnitellut treenit ja Puupille palauttavat:)

ToTo teki vähän kaikkea, kaukoissa peruuttaa tai nousee sitkeesti, tätä pitää treenata -ajatuksella- !!! Muuten aikas kivan näköistä tokoa:)

Jatsi treenaili vaan kaikkea kivaa, idarin asennoissa heittelin surutta palloja ja nyt käntyy ympäri seisomisessa, kääntyköön:)

Hyppynoudosta tuli vähän vaikea vahingossa, heitin kapulan joka pomppi esteen sivulle, Puupi hyppäsi, haki ja peruutti sen verran että hyppäsi myös takaisin, vinot heittoharkat eivät ole menneet hukkaan:) Toopen kanssa kokeilin samaa, kapula vähän helpommassa kulmassa, mutta ei tuo pieni ole vielä isoveljensä vertainen, eli surutta jätti paluuhypyn tekemättä:(

Kaukoja korjailtiin hyvällä menestyksellä ja lisäksi Puupin kanssa aloitettiin uudelleen kertaalleen hylätty pää maahan p.olossa (menee järki sen haistelun kanssa)

Koska tokot saatiin vedettyä sujuvasti läpi ilman isompia, päädyttiin vielä treenaamaan agiakin. Erillisinä tehtiin puomia, keinua ja rengasta, Jatsi oli oikein pätevä, mitä nyt kerran hajoitti renkaan:)

ToTolle ei riittänyt renkaan hajoitus (nyt siis puhutaan hajoavasta renkaasta koiran osuessa siihen) vaan hajoituksen jälkeen raahasi koko esteen mukanaan, helpostihan tuollainen kevyt rengas kiireessä mukana tulee..

Keinu meni tänään edellistä kertaa paremmin, puomi ei taas mitenkään. Pitänee hankkia puomi tai puomin alaosa ja treenata tämäkin oikeesti kuntoon:)