Ihanaa kun välillä ehtii kirjoittamaan treenejä ylös! Seuraavaksi alan purkaa sitten sähköposteja..

Kääpiöt (M.U, Cara, Roy) treffasivat tänäänkin, kivaa! Nyt ei aksattu (kuin ihan vähän) mutta juostiin kovaa ja vertailtiin kokoja:) Pepsi ekassa mittauksessa 51 cm ja toisessa 50 cm, eli on se ihan koiran kokoinen:)
 

Sitten oli vuorossa "kisat" eli omat koirat kisasivat toisiaan vastaan, liikkeinä idari ja ruutu. Jatsi & ToTo tekivät teknisesti yhtä hienon idarin mutta Jatsilla parempi ilme, eli Jatsi voitti! Pepsi teki ekaa kertaa elämässään idaria, eikä vielä osannut, ihmeellistä..

Ruudun sitten voitti -tadaa- Pepsi:)))))))

Jatsi meni seiso-käskyllä maahan ja muutenkin oli vähän paikan hakua. ToTo tarjosi merkkiä ja ruudun sivua mutta Pepsi-pentu teki hienon evl-ruudun ja voitti tämän osion, hieno pentu!!!

Lisäksi kaikki saivat treenata merkkiä, ruutua (suorapalkalla) ja ruudun loppuosaa.

Iltatreeneissä suunnitelmana laittaa kääpiön kaukot vihdoin ja viimein kuntoon, kuntoon laitolla en toki tarkoita yhdessä illassa valmistumista vaan oikeesti tämän liikkeen treenausta jotta se joskus valmistuisi:)

Ja meni kyllä tosi hyvin!!!!!!!! Nyt on tässä liikkeessä suunnitelma ja eikös se niin ole, että hyvin suunniteltu - on puoliksi tehty:)))))))