553783.jpg
Pentuliino täytti vuoden, ONNEA !!

Olen joutunut tässä viime viikkoina miettimään ToTon tokoa ja siinä etenemistä, millaisen lopputuloksen sen kanssa haluan..

Murhe-liikkeet seuraaminen ja ruutu näyttävät nyt hyviltä, eli toivekkaana uskon saavani ne mieleni mukaiseksi, päänvaivaa tuottaa edelleen luoksetulon seisominen. Jossain vaiheessa totesin, ettei tuo tule koskaan pysähtymään -hyvin- suullisella käskyllä, joten treenattiin käsimerkkiä. Toisaalta suullinen tukisi muita stoppeja, eikä käsimerkki ole tuolla maailmalla paras vaihtoehto (tuomareiden vaikea arvostella ja monesti voi lähteä turhia pisteitä tämän takia)..

Edelleen olen siis ihmeissäni mitä tehdä, suullisella stoppi ei ole hyvä ja käsimerkkiä en haluaisi..

Lisäksi mietityttää palkkaus/palkattomuus, palkattomuutta olisi treenattava jos sinne kisoihin joskus taas aikoo, toisaalta kaikki liikkeet on niin kesken, että niitä ei oikein voi jättää palkatta (tai edes palkkailla viiveillä)..

Jonkinlaisena kompromissina ajattelin nyt treenata vaihtelevasti tekniikkaa ja fiilistä, tekniikka-treenissä paljon palkkaa ja fiilis-treenissä panostaa enemmän siihen yhdessä tekemiseen joko ilman palkkaa tai kisapalkkausta (viiveet & satunnaispalkkaus) käyttäen, saas nähdä mitä Toope tästä tuumaa..