Tänään oli vuoden ensimmäinen keväinen päivä. Pakkasta muutama hassu aste, täysin tyyntä ja aurinko paistoi jo siten, että se lämmitti oikeesti, melkein pystyi haistamaan kevään tulon:)))))))

Tämän päivän teemana oli kiertäminen, paitsi ToTolla:)

Jatsi teki kiertämisiä pihalla, kaivoa, kuusta, grilliä. Väliin vähän stoppeja, välillä kaukoja. Superkiva leikki ja Jatsi nautti!!!!

Peps kiersi tänään ekaa kertaa kuusta, kuusen kierto on kierroista vaikein koska ohjaaja jää niin pitkäksi aikaa piiloon mutta Peps on niin tunnollinen, kun sanotaan kierrä, se kiertää:))))))))

Lisäksi tehtiin taas ohjatun suuntia, vasen nyt selkeästi vaikeampi, en tiedä onko sitä treenattu vähemmän vai onko se vaan puolena Pepsille vaikeampi?

ToTolle sitten ohjelmassa kontaktitreeniä, tarkoituksena oli myydä Toopelle etulelu..

..siitä kontaktitreeneistä tai etuelusta en tiedä, mutta Toope oppi peruuttamaan portaat ylös. Tämä temppu oli tarkoitus opettaa jossain vaiheessa ja nyt sekin osataan:)

Peps aloitti tänään myös palkattomuuden treenauksen. Kaukoja tehtiin terassilla, teki hienosti & liikkumatta, namin kanssahan se yleensä vähän "sekoaa" joten oli kiva nähdä miten se tekee sitten isona oikeesti.

Kokeilin sitten vielä sisällä pari noutoa palkatta ja näin tämäkin osa-alue on korkattu:)

Päiväruokatreeni sisälsi kaukoja, noutoja & p.istumisen ( 1 1/2 minsaa)

Kaiken huipuksi tehtiin vielä häiriötreeniä, koira kerrallaan sai tehdä noudon ja Pepsin vuoro oli vimppana, isot koirat jäivät siihen etulinjalle sitten häiriöksi, mitä tekee kääpiö?

Odottaa kiltisti vuoroaan ja tekee hienon noudon omalla vuorollaan vaikka joutuu mennen tullen ohittelemaan isoja koiria, hämmästyykö tuo mistään:))))))

Ja koska ollaan tästä kevään tulosta niin iloisia & pirteitä, vielä iltatreenit ToTolle ja Pepsille (Jatsi oli Jukkiksen kanssa nukkumassa)

ToTo treenasi kaukoja, nyt vain suullisilla käskyillä. Alussa taas teki vaihtoja ihan ominpäin tyyliin sata vaihtoa minuutissa mutta kun ei palkkaa herunut, eikä myöskään isommin apuja, alkoi kummasti kuulo palautua ja keskittyi tekemään ihan käskyjen mukaisesti vaihtoja:)

Peps treenasi -noloa- joka meni karhuksi, karhu naurattaa mua aina yhtä paljon ja siksi tuo varmaan sitä tarjoaakin kun tietää saavansa munt hyvälle tuulelle:)

Tehtiin myös seuraamista, tässä peruuttamista, vasemmalle käännöksiä ja lopuksi temppuiltiin vielä takapäätä.