553770.jpg

Arvatenkin kyse siis meidän Toopesta, mutta aloitetaan alusta..

Jatsi treenasi ekana puskan kierrolla luoksetuloa ja stoppeja, ne menivät hyvin! Sitten ison metskun pariin, olen nyt päättänyt hurjuuttaa sen treeneissä, joten seurauksena huutava koira mutta loistava hyppynouto, näillä eväillä sitten seuraaviin kisoihin asti..

ToTon kanssa oli tarkoitus treenata kunnolla, eli vahvistaa niitä heikkoja kohtia ja alku menikin hyvin! Ekana liikkeestä istuminen, ennen liikkettä leikkinä ja sitten liikkeenä, tämä hyvä! Seuraamista lelulla, onnistui hienosti! Luoksetuloon sitten ilo loppuikin, eli stopit ihan kadoksissa..
..tämän siitä saa kun panostaa vauhtiin! Epätoivoisena kokeilin kaikkia kikkoja (läheltä, puskalla, suullista, erillaista käsimerkkiä) mutta tämä vaan surffasi suoraan luokse ja tämä on siis ollut Toopen ehkä paras liike!

Luoksetulo-sulkeisten lisäksi treenattiin ruutu, nyt stopista palkaten ja meni ihan täydellisesti! Kaukoja, joissa vinotusta lukuunottamatta oikein hyvät vaihdot ja niissä pysyminen.

Pellolla otettiin sitten esine-ruutua, 3 esinettä tosi kaukana ja Jatsi aloitti, eka esine tuli muutamassa sekunnissa käteeni, hyvä Japsu! ToTolle oli varattu seuraava esine, mutta ei irronnut tarpeeksi eli esine jäi..
..mutta Toopen työskentelyyn olen hurjan tyytyväinen, nyt se työskenteli kovasti ja nenällä!! Toopelle vein sitten yhden esineen vähän lähemmäksi, jotta pääsi onnistumaan.

Sitten taas vuoroon Jatsi, toinenkin esine (se Toopelle varattu) nousi salamannopeasti. Kolmas esine vei hetken aikaa, mutta nopeasti sekin palautui!

Lenkin jälkeen vielä -laittomat- molemmille, nämä hyvät ja Toopekin irtosi!