Tänään oli vuorossa ToTon tokoryhmä ja koska treenaajia oli paikalla minimaalisen vähän, otin Jatsinkin treeneihin..

Ekana p.olo jossa ToTo makoili kauniisti Cherin ja Miron välissä. Sitten yksilöliikkeet, joissa ToTo otti luoksetulon, jota ei osannut eli teki kaikki mahdolliset ja mahdottomat virheet ja tämä on meidän -varma- liike, nyyh.,.,

Seuraavaksi ruutu, joka super (palkka ruudussa pysymisestä), tähän ei voi olla kuin tyytyväinen!! Mutta sitten tunnari, ekalla teki kauniin noudon (eli otti ekan ja toi sen), en hyväksynyt ja toistolla suorapalkka ja oli oma (jännää aina suorapalkata koiraa, kun ei tiedä mitä se tuo).

Jatsi treenasi ensin vuoroaan odotellessa agi-esteiden lomassa seuraamista, ei nyt suorannaisesti pitänyt ääntä mutta hengitteli sen verran raskaasti, että päätin pelata varman päälle ja vähän huomautin moisesta ja johan hengitys tasaantui..
..lisäksi Jatsi otti idarin asennot suorapalkalla, luoksetulon loppuosaa ja luoksetulon stoppia sekä kaukoja, nämä kaikki siis odotellessa ja sitten kehään..

Aloitettiin seuraamisella joka äänetöntä mutta aikas pomppivaa, Jatsilla oli kivaa siis! Sitten ruutu, joka oikein hieno, palkka pysymisestä ja toistolla lelulle. Sitten hyppynouto, jossa riehutin Jatsia jonkinkin verran ennen hyppyä, eka metsku ei kuitenkaan niin super mitä se olisi voinut olla mutta toistot jo hienot, työ jatkuu..

Vimppana oli sitten p.istuminen, jossa Jatsi istui Hekun ja Cherin kanssa oikein tyylikkäänä.

Päädyin sitten ottamaan vielä ToTon, nyt liikkeet hyppynouto, metsku ja tunnari, joista varsinaiset noudot tosi upeat mutta tunnari oli tässä välissä jo pyyhkiytynyt mielestä, eli sitä hinkattiin sitten aikas paljon, loppuviimeksi teki kyllä hyvää työtä. Otettiin vielä kaukotkin ylipitkällä matkalla ensin liikkeenä ja sitten eka asento palkaten, nämä Toope teki ihan kympillä! Kehää purettaessa juoksutin Toopea ja vahvistelin luoksetulon seisomista, toimi pallolla hienosti.

Oikein mukavat treenit, kiitos seurasta Sirpalle ja Marjalle! Päivän opetus meille kaikille oli -pitää treenata ja pitää treenata enemmän-