... Ja selvittiin alokkaasta hengissä!!!

Peps korkkasi eilen kisauransa Raumalla, Tiina Heinon tuomaroimassa kokeessa ja kuten aina alokasluokassa taas sattui ja tapahtui:(

Melkein jäi kisat väliin kun joku huomasi 3 h ennen kisoja ettei Pepsillä ole passia, rokotukset sillä oli toki kunnossa mutta kun rokotussäännöt muuttuivat parisen viikkoa sitten ja nykyisin vaaditaan se viimeinen voimassaolopäivä näkyviin..

Eikun soittelemaan (nolona) eläinlääkäreitä ja onneksi saatiin Petvet tekemään meille passi lennosta, nimenomaan lennosta sillä samaa kyytiä sitten lähdetiinkin ajamaan kohti Raumaa.

Passi taskussa käytiin sitten Raumalla meressä vähän vilvoittelemassa ennen kisaa, oli nimittäin melkoisen kuuma.

Sitten yhtäkkiä olikin alokasluokan vuoro (hui) ja Pepsi oli luokkansa ensimmäinen. Luoksepäästävyys sujui yllättäen siten, että Pepsi istui mun sivulla nätisti, OHO, tästä täydet:)

Paikallaan makuu sitten (voi järkky). Oltaisiinkohan oltu vajaa minsa kun yksi koira lähtee toisen luo ja 2 ohjaajaa sinne perään ja sitten tuli tappelu. Siinä kohtaa Pepsikin nousi istumaan -ihan poliisina- missä on tilanne päällä? Ei se toki ikinä siihen tappeluun olisi osallistunut mutta toki sitä kiinnostaa kaikenlainen -kiva-

Ilman lupaa mä ja mun viereinen ohjaaja mentiin sitten sinne -tilanteeseen- myös mukaan ja odoteltiin sitten ajan loppumista, peräti 2 koiraa makasi loppuun asti, hyvä ne!

Sitten uusittiin liike, mutta uusijoita vain 2 joten avustava koira kaivettiin sitten jostain paikalle. Kun Pepsi siinä ekassa p.makuussa makasi kuin patsas pää hienosti maassa tappeluun saakka, nyt sitten uusinnassa joku hörhiläinen kiusasi sitä ja oli siinä mun kävellessä pois päin noussut istuu, tappanut hörhön ja tippunut takaisin maahan. Ihmettelin kääntyessäni, että miksi se makaa tuollain kyljellään ja pää ylhäällä?

Pepsikin ihmetteli, se nimittäin näytti tosi hämmästyneeltä siinä maatessaan. Ehkä minuutin kohdalla se muisti -ai tää on tää- ja laittoi kiltisti pään maahan ja loppuliike meni hienosti, kutonen tästä sitten saldoksi:(

Tän jälkeen juoksin kehästä ulos ja palkkasin koiran ja takaisin kehään. Yksilöliikkeet menivät ihan kuten osaa, vähän oli hämmästynyt jossain kohtaa mutta saahan lapset hämmästellä:)))) Yksilöliikkeet näet täältä.

Saldona siis 174,5 p. ja luokkavoitto:)


Tässä Sirpan ottama kuva tämän viikon toisista häiriötreeneistä, taas oli hyppy kotona mutta onneksi on puita:)