Sama vanha virsi, kerran tokoa ja kahteen otteeseen agia:))))))))))

No, Jatsi sentään pysyi ruodussa eikä treenannut kuin tokoa!!! Tänään teemana pää:)

Ensin tehtiin idari makuuta lukuunottamatta, tässä pääpaino uudella/vanhalla palkkauksella perusasentoihin liittyen, koetetaan nyt tällä korjata kenotus!

Sitten pään kimppuun, luoksetuloa pää maassa sekä pakona että suorana, alkuhankaluuksien jälkeen pää pysyi hienosti ja tuli LUJAA!!

Väliin p.makuu, pää pysyi hienosti ja vielä lopuksi idarin maahanmenoa pään kera, tämä on jo myyty, eli tekee oikeella ilmeellä:))

Topeliuskin tokotteli, aloitettiin idarilla joka oli hmm..
..heiluva, eli asennoissa pysyminen oli huonoa, toki ne tassut pysyy mutta en yhtään tykkää että homma meidän välillä katkee täysin. Tähän on keksittävä jotain!!

Sitten yksi ruutu lelulle, tämä hieno!

Agilityssa treenattiin tänään irtoamista suoralla, nyt kun suora sujuu lisättiin vähän haastetta eli siirryin itse sivusuunnassa aikas kauas ja muistin jopa treenata molemmilta puolilta:)))))

Kun tämäkin sujui lisäsin vielä puskan kierron mukaan, eli saatiin vähän esteille lähettämistä sivu ja takasuunnassa olevan ohjaajan lisäksi.

Lenkillä oli vielä pakko vähän fiilistellä puiden kierron kanssa. Tehtiin vaihtelevasti eteenmenoja, takaakiertoja sekä haltuunottoa, meni hienosti:)

Toopen kanssa on kyllä oltava tosi tarkka ohjauksesta, nyt mulla alkaa olla käsitys miten sitä ohjataan mutta pitäisi vielä saada tämä ohjaaja toimimaan oikein eli enemmän kroppaa ja vähemmän käsiä:))))))))