Nyt on viikonlopun univelat nukuttu pois ja koirat saivat tänään reippaasti aktivointia :)

Jatsi aloitti aamun kaukkareilla, ei tee -zippiä- viiveellä, eli tämä työn alle. Pitää katsoa alkaako reagoimaan käteen vai käskyyn nopeammin.

Ulkotreeneissä saavisteltiin ja tehtiin merkkiä & ruutua, Japsula sai juosta sydämensä kyllyydestä merkki - ruutu - merkki kolmiota :) Lisäksi hyppynouto!

Iltatreeneissä tehtiin perusasentotreeniä sekä kapula suussa että ilman sekä p.istuminen, lisäksi tehtiin tassua ja toista, Jatsi on tassujensa kanssa niin tosissaan :)

ToTon kanssa yritettiin aamulla temppuilla mutta edelleen aivot olivat saavissa ja temppuilu loppui lyhyeen :((( No, seisottiin rasiassa mutta siinä kaikki :(

Ulkotreeneissä tehtiin agilitya kuivaharkkana, poikkari menee ihan älyttömän hienosti, sylkkäri ei juuri mitenkään. Avokki ei taaskaan ottanut onnistuakseen, kokeiltiin joku 100 kertaa auttaa mitä ihmeellisimmillä tavoilla mutta Toope vaan kääntyy väärään suuntaan. Eli menee hienosti eka väliin mutta sen sijaan että lähtisi pujottelemaan, kääntyykin väärään suuntaan, kiertää eka kepin ja tekee sen jälkeen mainion pujottelun, raivostuttavaa !! Pitää kokeilla vielä joku päivä verkoilla tätä..

Käytiin hankkimassa myös -pumpit-, eka kokeiluharkka niiden kanssa meni hienosti :)

Iltatreenissä vain tassua ja toista :)