Tänään oli oikein mukavat liitelyt, Jaakko oli tehnyt haastavan mutta menevän radan, jota oli oikein mukava edetä..

Yhteenvetona voisi sanoa, että meidän pro-ryhmän koirat -irtosivat-

Jatsin ongelmaksi koitui ne kepit, mutta tämä on työn alla. Sen sijaan oli hienoa, että pystyn jättämään Jatsin kepeille itsekseen menemättä lähellekkään, en ole tajunnut että kestää kepeillä nykyään noin hyvin! Muuten illan opetus oli mulle -tasainen liikkuminen-, mä töksähtelen vieläkin siellä radalla hurjan paljon ja tästä pitää päästä eroon !! Putkihässäkkä suoritettiin mallikkaasti ja muutenkin radasta (no, rata ja rata, taidettiin päästä 13 estettä) jäi hyvä mieli!

Illan suurin pudottaja, eikun yllättäjä oli kuitenkin ToTo. Rataa ei voitu mennä koska siellä oli 3 vierasta estettä, eli ensin niiden kimppuun. Rengas oli tosi vaikea, eli tätä pitää harjoitella ja PALJON. Pituus ja muuri sen sijaan menivät ongelmitta.

Sitten vaihdettiin renkaan tilalle este ja päästiin tekemään -rataa- ja niin vaan saatiin 7 estettä suoritettua ja vähän irtoamisenkin makua oli ilmassa, JEE!! Samalla tuli selväksi ettei ToTo kestä vielä tässä vaiheessa kehumista kesken radan, eli pelkät estekäskyt ja tietysti sama mitä Jatsin kanssa -ohjaajan tasainen liikkuminen-
Varsinkin ToTon kanssa huomasi selkeän eron jos liikun tasaisesti tai stoppaan-liikun-stoppaan tyyliin.

Jottei ilta olisi ollut ihan täydellinen sentään, ToTo tikkasi mua etusormeen paksujen hanskojen läpi, nyt on sitten sormi riekaleina, no tekevälle sattuu..

632429.jpg
ToTo taistelee -onneksi lelun kanssa-