619571.jpg
ToTo "lentää" (kuva Leena Partanen)

Jatsi pääsi aloittamaan treenit, otettiin metallia sekä leikkien että liikkeenä, tänään oikein hieno metalli !! Sitten otettiin p.istuminen, joka hyvä. Lopuksi kaukoja sekä leikkien että ylipitkältä matkalta, kaukot hyvät myöskin..

ToTo pääsi ottamaan ruutua, hylkäsin taas sadanennen kerran sen tyhjä-ruutu ajatuksen (haluan vahvistaa kuitenkin myös sinne menoa, pelkkä pysäytyksen vahvistaminen ei riitä pitkällä tähtäimellä) ja päätin kokeilla ruutua jossa lelu valmiina (eli ToTo ei ole nähnyt tämän vientiä, oletuksella ei siis mene silmillä..), tämä meni tosi hyvin ja oli vielä ilahtunutkin ruudussa olleesta lelusta. Toisena kokeilin hetsata ToToa ennen ruutua, tämäkin toimi aika hyvin. Jatkossa ajattelin nyt kokeilla näitä vielä muutamaan otteeseen, jos vihdoin ja viimein saisi edes tämän liikkeen kuntoon..

Seuraamisen kanssa alan kyllä itkemään tai jotain, tämän päivän treenissä se suunniteltu höpinä ei toiminut, seurasi ihan hyvin (oikealla paikalla ja hyvällä asenteella) mutta ei vaan nosta sitä päätä tarpeeksi. Ajattelin sitten että jos tyytyisi kompromissiin ja keskittyisi nyt vaan siihen että seuraa hyvällä asenteella ja oikeassa paikassa (ilman noutajaa tai käärmettä) ja kun tämä on kunnossa nostaisi vasta sitten sen pään ...