Ei sitten ollutkaan agi-kiintiö vielä täynnä :)

Tänään aivan mahtavat treenit aivan mahtavassa säässä! Jatsi aloitti ruudulla, jäi vähän eteen, sai itse korjata paikan jonka jälkeen stoppi + palkka. Toistolla sama juttu, on kyllä ruudussa erittäin hyvin, muttei täydellisesti. Annoin taas korjata itse ja sen jälkeen otettiin pari toistoa hurjuutttaen ja lähempää, tämän jälkeen ruutu täydellinen!!

ToTo vuoroon sitten, ampui ruutuun kuin tykin suusta ja yritti kyllä stopata oikeassa kohdassa mutta ei jarrut pitäneet, myös Toope sai itse korjata paikan. Toistolla vieläkin vähän yli mutta kolmannella kerralla -maali- :)

Jatsi sai tehdä kaukot peruuttaen & leikkien. Toope suoritti virallisemman version tästä liikkeestä, molemmat bc:t kaukoilivat täydellisesti!

Lämppärilajin ;) jälkeen agilitya. Tehtiin hyppy -putki -hyppy - kepit, kepeille vienti ei ollut ihan helppo ja yritin kovasti vekkaamalla suoristaa ToTon kepeille menoa. Toope ei lähtenyt vekkaukseen mukaan koska on niin pätevä ja osaa tuollaisen kulman ilman suoristuksia, sen ilme kertoi kaiken ; vekkaile mitä vekkailet, mä teen nämä kepit :)

"Rata" toiseen suuntaan osoittautui vähän hankalammaksi, siinä hypyn ja keppien etäisyys oli pitkä ja Toope ehti kiihdyttää niin valtaisaan vauhtiin että jarrut ei taaskaan pitäneet. Tämäkin harkka lopetettiin kuitenkin onnistuneeseen suoritukseen. Lopuksi vielä haettiin hypyltä vauhti A:lle ja tehtiin pari kappaletta täydellisiä kontakteja  :)

ToTon tehdessä agia Jatsi painaa pitkin pihaa pallo suussa sellaisella raivolla ettei tottakaan, ja vaikka sillä on ihan oma pallo, sen pitää joka välissä yrittää varastaa myös Toopen lelu, usein se tässä onnistuukin :)

Sitten palattiin tokoon ja tunnariin, tehtiin yhdistetty vauhti&häiriötunnari. Jatsille vauhti haettiin puskan kierrolla josta suoraan lähetys tunnareille, matkalla piti ohittaa merkki, pallo ja saavi. Oli ehkä euroopan nopein ja näyttävin tunnari :)

ToTon vauhti haettiin perinteisellä hetsauksella ja samat häiriöt matkan varrella. Hieno tunnari myös Toopelta, hyvä juttu että nenä toimii myös läkähtyneenä ;)

Sitten saavisteltiin, Jatsi rummutti saavia tuttuun tapaan ja ToTo osaa jo seistä neljällä tassulla pienen saavin päällä, on se söpön näköinen siinä keikkuessaan :)

Viimeinen harkka oli maltti & luoksetulo, tämä menee erittäin hyvän puolelle koska tuo maltti tai sen puute vähän alensi arvosanaa :)

Eli molemmat bc:t vapaamuotoisesti maahan (luoksetulon jättökäskyllä tosin) ja ohjaaja kentän toiseen päähän, päätin kutsua ensin ToTon, ToTolta hieno luoksetulo mutta Japsula meinasi lähteä myös Toopen käskyllä, tajusi kyllä virheen ja pari meträ edettyään lakosi maahan takaisin ja Toopen palkkauksen jälkeen sai oman luoksetulonsa.

No, reiluuden vuoksi sama harkka toisinpäin. Jatsi teki hienon luoksetulon ja ToTo pysyi kuin patsas siihen asti kun vapautin Jatsin lelunsa kanssa, silloin Toope ampui matkaan. No, palautin sitten bc:n lähtökuoppaan jotta sekin pääsi ansaitsemaan palkkansa :)