Tänään oli aivan mahtavat treenit eikä edes suunnitellusti -kaikki onnistuu- tyyliin vaan taas kerran sain todeta että treenaaminen tuottaa tulosta. Tarkoituksena oli siis jatkaa vahvistuksia, mutta mitään vahvistettavaa ei enää ollutkaan vaan ToTo oli superpätevä !!

Ekana aloitettiin noudolla, jossa pelkkää tulemista + vapautus + pitämisestä palkka. ToTo tarjosi tosi hienosti aktiivista sivulletuloa vapautuksen jälkeen kapula suussa, joten nopeaa sivulletuloa kapulan kanssa tuli vahvistettua vahingossa samalla!

Sitten ohjattua, jossa merkki -täydellinen- ja noudoissa molemmat puolet, edelleen pitämisestä palkaillen!

Ruutua otettiin vain läheltä vahvistaen alustaa, meni miljoonaa alustalle ja stoppasi kuin seinään, ei varmaan ikinä ole tehnyt näin makeita ruutuja (edes treeneissä). Otettiin vielä luoksetulon loppuosaa, jossa tuli sellaisella vauhdilla että pelotti, ToTohan kääntyy ilmassa ja ei aina osu hurjassa vauhdissa kohdilleen, joten siinä seistessä toivoisi sen loppuvauhdin olevan -järkevä-.

Kun toko sujui niin hienosti, otettiin agia palkaksi:) Ensin pelkää kontaktia mun juoksennellessa pitkin pihaa, tämä -hieno- sitten A kokonaisena, tuli loppuun asti mutta ei samalla innolla millä tekee pelkän kontaktin, eli vahvistukset jatkuu !! Kepit sai ottaa kerran, pelkästään siksi että oli tänään niin taitava ja halusi niin sinne kepeille..