Tänään oli parhaimmat agi-treenit -ikinä- !!!!!!! Minä osasin, Jatsi osasi, ToTo osasi..

Jatsi aloitti, teemana taas perustreenit. Alkuun muistuteltiin keppejä, pussia ja rengasta, sitten mentiin kepit, pussi, rengas yhdistelmää. Lisäksi treenattiin pientä rataa, keppejen aloitusta, esteen kiertämistä ja haltuunottoa sekä vääränpään putkea, kaikki meni tosi loistavasti! Puomilla ei kelvannut namit, kova hinku oli vaan rataa jatkamaan, mutta toisaalta otti hienot kontaktit..

Sitten ToTo, yksittäisinä esteinä otettiin kepit, toimi loistavasti wubba päässä, ei vilkaissutkaan mua. Sitten rengas, jossa toimi molemmilta puolilta, JEE!!! Vielä pussi erillisenä, tässäkin joskus on ollut ongelmia, mutta tänään loistava.

Sitten tehtiin ratatreeniä, hyppyjä ympyrässä ja putki, se irtosi, se irtosi!! Kun pidin oman liikkeen tasaisena meni todella hienosti ja haki esteitä, eli joka estettä ei tarvinnut erikseen esitellä! Ja sitten kun halusin kesken virtaviivaisen etenemisen koiran luokseni, se tuli salamana, aika ideaali tilanne.

Puomi tökki Toopellakin, se ei tee sitä itsenäisesti vaan oottelee mua (arggh), ensi kerralla kokeilen suorapalkkaa tähänkin, jos toimisi kuten kepeillä..