Kupittaalla vähän tokotusta, Jatsi teki oman osuutensa täydellisesti (ei mikään yllätys) ja ToTokin oli taitava, mutta idarissa ei voi istua, ei voi..

Kerta kiellon päälle eli ToTo pääsi vielä toistamiseen kuppis-treeneihin, seuraaminen oli minusta hienoa mutta tuomarit ei olis kyllä tykänneet :) Ja sitten kiersi hypyn paluumatkalla, toistolla vähän avitin hyppäämään ja kolmannella kerralla osasi ihan itse :)

Iltatreeneissä ToTo harkkasi idarin istumista, osasi istua! Lisäksi ohjatun molemmat puolet, Toopen ohjattu alkaa olla tosi makee !!!!! Tunnari tehtiin loppuhuipennuksena ja se oli HIENO ja millä vauhdilla, tuon jos saan siirrettyä kisoihin niin koko maailma on meille tuosta kateellisia ;)

Jatsi pääsi myös tekemään ohjattun molemmat puolet ja teki niin hienosti ja millä draivilla, huh! Tunnari vallan mainio, joskaan ei mikään -toope-tunnari-

Jännää miten nämä asetelmat muuttuvat, ekat 2 vuotta ToTon tokot olivat Jatsiin verrattuna tosi mitättömiä, vauhtia oli mutta ei näyttävyyttä. Nyt pikkuveli alkaa oikeesti kisaamaan isojen poikien sarjassa eikä ole enää mitenkään itsestään selvää että Jatsi olisi taitavampi ja/tai näyttävämpi liikkeissä, tai siis on vielä monessa Toopea parempi mutta Toope väläyttelee aika ajoin sellaista osaamista että heikompaa voisi huimata :)

553769.jpg
Täältä tulemme ME (kuva Sirpa Saari)