Tänään oli tarkoituksena treenata -ongelmia- tässä leppoisassa kakkoslajissa..

ToTon kanssa käytiin läpi lähinnä viime perjantaina eteentulleita mutkia. Aloitettiin ihan lähdössä pysymisestä, palkkailin sitkeästi kun pysyi ja siirryttiin seuraavaan eli muuriin, muuri ihan ok takaa/sivulta vietynä mutta kaaos on valmis kun olen muurin takana valmiina, ehkä me treenaamme tämän jollain toisella esteellä ensin..

Sitten pimeää putkikulmaa, aloitin helposta vähitellen vaikeuttaen ja ongelma ei oikeastaan ollut se putkikulma vaan ohjaaja, eli mitä lähempänä putkea olin itse sen vaikeampaa tämä Toopelle, kaipa se nyt on vaan tunnustettava että mun koirat ei halua radalla mua lähelleen ja ymmärrän kyllä, en minäkään haluaisi itseäni..

Sitten takaaleikkausta, meni tosi hienosti kun tajusin helpottaa aluksi tarpeeksi, näitä pitää muistaa jatkossakin treenata koska tulen niitä tarvitsemaan ellen voi olla koirieni lähellä!

Sitten treenaatiin vielä kontaktia ja keppejä, aluksi meni tosi hyvin mutta sitten kyllästyin kertakaikkiaan siihen kun ei pysy lähdössä ja varmaan siitä seurauksena alkoi keikkua siellä A:lla, toistoilla ok. Pujottelut tänään ei niin loistavat..

Jatsin kanssa treenattiin pieni rata alle ja sitten kepit -esteellä- meni tosi hienosti, tästä iso kiitos Jaakolle. Lopuksi otin jo avun pois ja meni silti loistavasti!

Sitten siihen uuteen alusta-systeemiin, en saanut Jatsia millään alustalle saakka joten pakon edessä oli koira ihan laitettava sinne, tätä muutama kerta muistaen kuitenkin palkkaus radan jatkamisella ja loppuviimeksi alkoikin sujumaan. Kokeilin vielä kotipihalla tätä ja toimi !!

Iltahupina ToTo temppuili, aloitettiin vilkutuksella joka oli hurjan vaikeeta kun yritti ihan itse tehdä siinä samassa -noloa-, sitten kun saatiin vilkutus onnistumaan vaihdettiin -noloon- ja taas oli vaikea vaihtaa temppua, mutta kun kekkasi sitten meni hyvin. Toopen kanssa on kyllä hauska temppuilla, ellei tuo agility ala sujumaan voidaan alkaa tavoitteellinen koiratanssi !!