Nyt epäonnea treenipuolella ja tunnarissa...

Jatsi treenasi ekana, työn alle noudot. Ekana ohjattu, joka tänään vaikeutettuna eli kaikki 3 kapulaa tosi lähellä toisiaan, tämä oli Jappalle helppo nakki ja selviytyi molemmista puolista oikein hienosti! Sitten hyppynouto pienellä metskulla, tässä pari toistoa (eka ei ollut super mutta hyvä), tätä voisi taas ottaa pk-kapulalla vähän aikaa..

Mutta sitten -se- tunnari, ekalla väärä (oman viereinen), perään pari toistoa jotka tosi upeat !!

582306.jpg
Rakkaat maajoukkuekoirani Jatsi&Kara

Sitten ToTo treenasi tunnaria, meni tosi hyvin !! Päätin sitten siirtyä askeleen eteenpäin ja ottaa tämän liikkeenä, eli Jukka kehiin (virhe nro 1), pieni ei ymmärtänyt yhtään ja toistoja tehdessä (virhe nro 2) lopetti mulle tuomisen ja ottikohan sitten jossain välissä vääränkin..

Sitten oli vuorossa ToTon tokotreenit ja päätin kokeilla vielä kentällä tunnaria (virhe nro 3), koko liike oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen, voihan..

Lisäksi treenattiin merkkiä, tämäkään ei onnistunut. Otin sitten kentällä pari oman piilotusta ja pelkkää leikki-noutoa tunnarin kanssa, seuraamista ja lopuksi vielä keinua (virhe nro 4), jossa me ohjaajat sössittiin tämäkin tänään..

Kotiintultua oli -pakko- ottaa tunnaria ja merkkiä, ekana pari oman piilotusta ja sitten vieraiden kera, kaikki toistot onnistuneet, JEE. Merkin kanssa ei mitään ongelmia, merkit hienot, JEE.

Palkaksi onnistumisista sai ottaa kepit (kepit nyt täysimittaiset ja aavistuksen vinot), kepitkin loistavat joten luultavasti saamme yöllä unta koko perhe!