Yön yli nukuttuani oli uudet treenisuunnitelmat entistä kirkkaampina mielessäni, olen oikein innoissani ja ainakin kuvittelen keksineeni ratkaisun lähes kaikkeen..

Ensin aamu-aktivoinnit

ToTo aloitti tempulla -nolo-, tämä sujuu jo oikein mallikkaasti !! Samalla oppi myös kierimisen, ToTo ehtii tarjoamaan aina tuhat ja yksi asiaa, kerran kun naksauttaa väärässä kohtaa syntyy uusi temppu, tänään naksautin kerran vahingossa kierimisestä ja sitten tuo kieri ja kieri ja kieri..

Jatsi leikki kaukoja, näytti vielä paremmalta mitä eilen (treenaus siis tuottaa tulosta), kaukoleikissä olen nyt jättänyt edeltävän peruuttamisen pois ja siirtynyt itse lattialle istumaan, välimatkahan on tässä mini mutta Jatsi tekee nämä tosi hyvällä ilmeellä & teknisesti täydellisesti, joten näin jatketaan!

Sitten varsinaiset treenit

ToTo aloitti merkillä, se oli teknisesti täydellinen ja siitä saisi kaikilta tuomareilta missä kisassa tahansa täydet pisteet, mutta kun mä haluan -enemmän-, en siis enemmän pisteitä vaan täydellisen merkin oikealla ilmeellä!
Sitten otettiin luoksetulon loppu-osaa, tämä meni hienosti ja kelpasi myös mulle!

Päädyin sitten ottamaan pari puunkiertoa, takkusi taas tauon jälkeen mutta siitä ei välitetty sillä vaikka teknisesti puunkierrot aika onnettomat, oikea ilme saatiin tällä kaivettua esille. Sitten tämän ilmeen kanssa uudelleen merkin pariin ja sieltä se löytyi.

Toopen merkkihän on hyvä hetsatessa mutta kun siellä kisoissa ei ihan kamalasti voi hetsata ja tiedän miten vaikea on saada hyvää merkkiä ohjattuun (kun kapulat vetää) niin pelaan nyt varman päälle ja yhdistän kiertämisen ja merkin, tällä tavoin saan tekniikan ja ilmeen.

Jatsin kanssa ei sitten ollut yhtään helpompaa, vaikka siis treenattiin tokoa mielessä kummitteli kuitenkin ne kontaktit ja päädyin hakemaan ratkaisua tässäkin useamman asian yhdistämisestä. Ekana merkkiä, joka oli valtavan hieno! Sitten pelkkää alustaa, puunkiertoa alustalle ja lopuksi merkki+puu+alusta, tämä meni myös hienosti ja näitähän on ennenkin tehty mutta tällaisenaan tämän siirtäminen oikeille esteille ei onnistu, mutta hauskat treenit saatiin kuitenkin.

Päädyin pähkäilyn jälkeen siihen, että tämä yllä oleva ei toimi koska homma loppuu siihen alustaan ja agissa mikään palkka ei korvaa rataa, joten menon pitääkin jatkua alustalta eikä loppua siihen. Eli nyt työn alle alusta uudelleen...

Välitreeneissä ehdin jo kokeilla Jatsille erillaista alustaa, mutta tämä ei toiminut, pitäydymme siis tutussa alustassa ja häivytämme sen mahdollisimman pikaisesti tai toisena vaihtoehtona teemme tästä evl-ruudun (siis samalla metodilla). ToTo jatkoi -nolo- tempun treenaamista ja nyt meillä on siinä jo käskysana, vau miten nopeasti Toope oppii!

Illan ihmeissä ToTo treenasi -noloa- ja Jatsi päätä, ensin vahvistuksilla ja sitten ihan liikkenä, meni superhienosti, tästä tulee vielä hieno!