pm-kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja päätin lähteä hallille fiilistelemään Jatsin kanssa !!

Ekana otettiin lyhyt p.istuminen ja perään tosi, tosi lyhyt p.makuu, eli treenattiin lähinnä alun ja lopun viiveitä, nämä hyvät!

Sitten tehtiin liikkeet ruutuun asti, seuraaminen oli innokasta ja pomppivaa, eli oikein kivanoloista. Idarissa palkka istumisesta ja liike loppui siihen. Luoksetulo suorana, meni hyvin. Ruudussa pallo ruudun takana.

Tauon jälkeen loput liikkeet, ekana ohjattu jossa palkkasin merkin, sitten liikkeenä, meni hyvin. Hyppynouto ei ollut ihan niin hyvä mitä toivoin, mutta eihän se ikinä tuolla omalla hallilla ole..
Tunnari hyvä ja kaukot tehtiin avuilla, menivät hienosti!

Lopuksi otin vielä muutaman hyppynoudon..

Sitten koiran vaihto ja ToTo kehään, päätin aloittaa tunnarilla jos maltti riittäisi ja PAH, ekalla väärä, toistolla oikea, sitten otettiin toistoja vaikka kuinka ja monta ja lopputuloksena Toope vaan makasi siellä tunnareiden luona ja heilutti häntää, kiva koira..

Otin sitten yhden hyppynoudon, joka hieno ja päätin vaihtaa lajia, eli alusta kehiin..

Ekana alustaa maassa ja sitten siirryttiin jo maassa olevalle puomin kontaktille, tästäkään ei meinannut tulla yhtään mitään, teki kaikki sirkustemput, mutta sitten lamppu syttyi ja saatiin alusta onnistumaan myös maassa olevalla kontaktilla.

Pujottelua kuuden kepin kanssa, meni loistavasti. Pari kahden esteen hyppykuviota, joissa ei siis mitään suunnitelmaa mukana mutta luulisin, että  menivät hyvin..

Kotiin palattuamme otin Toopen kanssa vielä ennen aamuruokaa 3 tunnaria, jotka täydelliset (osaa sen siis täällä ja Jalasjärvellä, muttei misään siitä väliltä, eli kisat joko Jalasjärvellä tai kotipihalla)

Summasummarum, Jatsi oli taas niin täydellinen ja ToTo palautteli maan pinnalle..