Tänään suunnistimme Sirpa seuranamme Tsau:n hallille tokottelemaan.

Halli oli varattu, joten aluksi neljän uroksen kanssa metsälenkki, Jatsi keskittyi etsimään keppejä heitettäväksi ja loput kolme sinkoilivat siellä täällä, mutta enimmäkseen siellä joten yhteiskuvasta voidaan vain haaveilla, tässä muutama otos metsäilystä (kuvat Sirpa Saari)

1178491.jpg
Heku hyökkää, ToTo maastoutuu

1178501.jpg
Jatsi löysi kepin, Miro tsemppaa taustalla

1178553.jpg
Pojat poseeraa...

1178571.jpg
ToTo poseeraa ja Heku -laulaa-

ToTo aloitti yksilöliikkeillä, jotka menivät muutamaa pientä kauneusvirhettä lukuunottamatta mainiosti! Seuraamisessa edelleen oikealle täyskäännöksessä tekee -taaksetempun- mutta muuten mukavaa seuraamista..

Liikkeestä istuminen sekä istumisesta palkaten että liikkeenä. Luoksetulo suoraan leluun. Ruudussa stopilla maahan, muuten hieno ja loppu-osa erikseen. Vahvistin seisomista muutaman kerran nakkipalkallla.

Sitten hyppynouto ja metsku, joissa ei erikoista. Tunnari tehtiin niin, että vieraat viety valmiiksi ja vein itse oman, ToTopa teki täydellisen tunnarin, JEE! Lopuksi kaukot, joissa ensin palkka ekasta noususta ja toistolla liikkeenä, tässä este sivulla, lopussa pieni kauneusvirhe kun ennakoi perusasentoa.

Mirren kanssa vielä p.makuu joka ToTomaiseen tapaan rauhallinen ja hyvä.

Sitten pääsi meidän hubba-buppa kehään, seuraaminen oli taas Jatsin mielestä ihan ylikivaa nyt ei pomppinut vaan puski ja kovin puskikin..

Seuraamisen lisäksi otettiin hyppynoutoa, sekä metskulla että puisella, ruutua sekä stopista palkaten että läpijuoksuna. Luoksetuloa suorana ja stopeilla. Tunnari, joka erittäin hyvä, ellei täydellinen..

Ohjattua vinosti, tässä petti ohjaajan hermo eli kun Japsu katsoi keskimmäistä kirkaisin (hyvä Lentsu) jolloin Japsu stoppasi ja uudella käskyllä jatkoi edelleen sen oikean kapulan hakemista. Kaukoja otettiin vain läheltä vahvistaen s-m vaihtoa, joka alkaa olla jo aikas upea..

Lopuksi p.istuminen Hekun kanssa, hyvin Japsu istui vaikka Hekua käytiin laittamassa välillä maahan uusiksi (Heku siis otti makuun ).

Iltapäivällä sitten Jatsille esineruutua samanaikaisesti kuin ToTo ja Karkki ottivat viestiä, aikas hienon näköistä kun kolme koiraa viilettivät pellolla yhtäaikaisesti jokainen omaa tehtäväänsä suorittaen.