Tänään heti aamusta reippaina hallille treenaamaan agia:)

ToTo pääsi aloittamaan, ensin tehtiin radan pätkää joka loppui A:lle, täällä alusta + nami, ainut mikä toimii tällä hetkellä 100 % varmuudella ja nyt haettiin 100 % onnistumista.

Toisella kentällä tehtiin sitten kentän mittaista suoraa putki - hyppy -hyppy -hyppy -putki, tämä meni hienosti joskin pitää olla tosi tarkka missä vaiheessa sen suoranpäässä olevan putkikäskyn antaa, liian myöhään annettuna ei irtoa, liian aikaisin tippuu vimppa rima, juuri oikealla ajoituksella tekee hienosti eli tosi tarkkaa touhua:)

ToTo sai kaikki pätkät tänään nollana läpi toisella yrityksellä, vielä on siis kisoihin matkaa, kun siellä vissiin tarttis ekalla onnistua mutta eteenpäin ollaan menty ja paljon, kyllä me se nollatreeni vielä tehdään:)

Jatsi pääsi fiilistelemään ilman rimoja ja oli kovin tohinassa kun sai aksata:)

Peps oli SUPER, ei tuollaista olekkaan:)))))))) Se teki kaikki harkat nollana!!!!!!! Ohjasin tänään pääsääntöisesti ääneti, suullisia käskyjä käytin vain putkeen lähetyksissä ja takaakierroissa. Se ohjautuu ihan tismalleen sinne minne sen ohjaa, irtoaa tosi hyvin tosi pienellä käden nostolla, hakee esteet, myös pimeän putkikulman, siis VAU:)

Ei olla ikinä tehty näin pitkiä "ratoja", mutta oli vaan pakko kokeilla rajoja, mikä hauskinta, sitä rajaa ei tullut vastaan:)))))

Lisäksi Peps teki ekaa kertaa puomia, ekalla kerralla hyppäsi ylösmenosta pois, en mää tonne ylös mene! Sitten mentiin puomi kerran yhdessä parin välinamin siivittämänä ja sen jälkeen se teki sitä puomia ihan intona ja itsekseen, en saanut sitä sieltä edes pois, kääpiö juoksee vaan puomille uudelleen ja uudelleen. Ja jokaikinen kerta teki täydellisen kontaktin, eikä kertaakaan edes vilkaissut mua vaikka jäin taakse tai olin sivussa, sillä oli koko ajan ajatus eteenpäin ja kontaktille, tuollaisena kun sen saisi pysymään..