Nopeat & hyvät treenit kuppiksella..

ToTo aloitti ohjatulla, molemmat suunnat & merkki loistavat! Luoksetulossa ensin loppu-osaa x 3 ja kerran vauhdista suoraan palkkaan.

Idarin asennot suorapalkalla ja kaukot kerran liikkeenä lähempää (7 m) ja yksi istumaan nousu pitkältä matkalta (30 m). Lopuksi ruutua lätkällä ja treenit päättyivät leluruutuun! Ei se määrä, vaan se laatu :)

Iltatokot olivatkin sitten tosi nopeat, pimeä tulee vaan ilta illalta aikaisemmin, nyyh,,

ToTo teki elämänsä kaukot, ei olisi hienommin voinut siis tehdä. Nousi seisomaan aivan vieterinä, istui taakse tipahtaen, tippui maahan - istui, seisoi vieterinä ja lakosi maahan, hurjaa !! Perään tunnari, oma lähes vieraissa kiinni, tämä ongelmitta. Lopuksi pari pätkää seuraamista, joka loistavaa -mikä ilta-

Jatsi on ottanut tyynen rauhallisesti tekemättömyyden koko tämän prosessin aikana mutta tänään Japsulta paloi hihat, joten ei auttanut kuin (jo pimeässä) treenata senkin kanssa. Aluksi kaukot ihan läheltä ja suullisilla käskyillä (käsimerkkejä ei enää näkynyt) ja perään tunnari, jossa ei valoa tarvitakkaan. Hienosti Japsu suoritti oman osionsa! Voi kun sekin pääsisi pian oikeesti treenaamaan..