ToTon tokotreenaus on ollut vähän vähällä viime ajat ja sen seurauksena aamupäivän treeneissä tuli todettua, että me ei osata mitään !!!!!!

Aluksi tehtiin seuraamista namilla, joka muuten ihan hyvää mutta saa pienen pään pyörimään kuin hyrrä, vaikka siis muuten pitää paikkansa, lisäksi tanssii edelleen noutajaa, joten taas kerran tuli vaan hakkattua päätänsä seinään..

Seuraavaksi liikkeestä istuminen, jota ToTo ei tietenkään osannut, tehtiin sitten miljoona toistoa ja löytyihän se istuva-asentokin sieltä.

Luoksetulon olisi voinut vaikka jättää ottamatta, seisominen edelleen -ei niin hyvää- ja maahan ei tietenkään osattu mennä (meidän bravuuri) ja toistolla vielä sitten ennakointia, että sellaista..

Tunnari sujui ihan mallikkaasti joka toistolla, vaikkakaan en ollut tyytyväinen loppuun, epävarmuus heijastui siinä selkeästi.

Hetken (ihan pienen sellaisen) mietin koko koko tokon lopettamista mutta sitten totesin että treeneillähän tästä selvitään ja koska treenaaminen on vieläpä sikakivaa niin eihän tässä mitään ongelmia ole..

Sitten uusi yritys  maustettuna ohjaajan taistelutahdolla !!

Ekana seuraamista, jossa lelupalkka. Meni todella hyvin, vahvistin vähän vasemmalle käännöksiä ja perusasentoja. Liikkeestä istuminen oikein hieno, muistin ottaa virityksenkin mukaan. Luoksetulon stoppeja vahvistettiin också ja maahanmeno erinomainen, seisominen kaipaa vielä muutaman vahvistuksen, mutta huomenna on päivä uusi.

Tunnari kahteen otteeseen, ekalla suorapalkka ja toistolla hurjuutttaen ja loppuun asti, molemmat tunnarit hienot!

Nyt ToTo saa kahden viikon tehokuurin, treenit 2 kertaa päivässä + sisätokot, sitten löysätään pari viikkoa ennen kisoja ja keskitytään enemmän fiilikseen kuin tekniikkaan.

Ulkoasusta kiitos

1077197.jpg