Joko Janita on äärettömän taitava kouluttaja (ei liene kenellekkään yllätys) tai minä olen äärettömän taitava ohjaaja (sekään ei liene kenellekkään yllätys) tai ToTo on äärettömän oppivainen koira (tämänkään ei pitäisi olla kellekkään yllätys) mutta oli miten oli, nyt Toopen kontakti-ongelma on korjattu !!

Yksi treeni ja VALMIS !! No, eihän se nyt ihan näin mene, mutta nyt mulla on taas keinot miten edetä ja tiedän mitä vahvistaa ja mitä tehdä jos tulee takapakkia, Täältä tullaan agi-radat..

1519854.jpg
Kuva Saari Sirpa

Iltatreeneissä tokoa, ettei totuus unohtuisi..

Tehtiin seuraamista, jossa kokeilin eri tapoja parantaa vasemmalle käännöstä (geenivirhettä), mutta ei ToTo ostanut niistä mitään, mutta itse seuraaminen oli upeeta!! Sitten tehtiin ohjattua, jossa vahvistin kapulan pitämistä, tässäkin kokeilin vähän eri tapoja saadakseni vielä vahvemman otteen kapulasta, en ole varma oliko uusista kokeiluista apua vaiko ei, mutta hienosti piti joskaan ei vieläkään riittävällä otteella, tämän suhteen treenit jatkukoon..

Vimppana luoksetuloa, joka hieno! Vaikkei tokot menneet tänään(kään) teknisesti hienosti, ilme oli kohdallaan ja meillä oli oikein kivaa!